Sarkozy divorteaza pentru decolteul lui Rafaeli

De: Dragos Tanase / 01.04.2008, 08:00
Sarkozy divorteaza pentru decolteul lui Rafaeli
Presedintele francez Nicolas Sarkozy a fost surprins cu ochii in decolteul manechinului israelian Bar Rafaeli, iar acum o vrea de nevasta!

Presedintele francez Nicolas Sarkozy a fost surprins, pe 10 martie, cu ochii in decolteul manechinului israelian Bar Rafaeli, iar acum o vrea de nevasta!

Presa franceza a sesizat privirea pofticioasa a lui Sarko la o receptia organizata la Palatul Elysée in onoarea presedintelui israelian Shimon Peres, aflat intr-o vizita de stat in Franta.

Bar Rafaeli, cunoscuta mai ales pentru legaturile sale cu actorii Leonardo DiCaprio, David Charvet si Matthew Brodyse, se afla printre invitatii receptiei, iar presedintele francez a decis ca ea ar fi, totusi, femeia, cu care ar vrea sa isi petreaca restul vietii.

Actuala sotie a acestuia, fostul model Carla Bruni, a refuzat sa comenteze situatia creata, dar spera intr-un deznodamant fericit.

Fosta doamna Sarkozy, Cecilia, nu a putut decat sa izbucneasca in hohote de ras, adaugand: “Asta e Nicolas! E frumos, tandru, atragator, cum sa nu aiba succes la femei ?!”

Nicolas si Carla s-au casatorit in a doua zi a lunii februarie, iar Cecilia s-a maritat pe 23 martie, la New York, cu Richard Attias, un celebru profesionist din lumea publicitatii americane.

Crezi ca se va ajunge pana la un nou divort, in familia Sarkozy?