Sarkozy este cu capul in nori

De: Dragos Tanase / 19.02.2008, 10:16
Sarkozy a fost din nou ironizat de presa, dupa ce a fost surprins desenand nori pe o foaie de hartie pe care a lasat si un cuvant scris gresit.

Presedintele francez, Nicolas Sarkozy, a fost din nou ironizat de presa, dupa ce Canal+ a difuzat un material video de la o reuniune tinuta saptamana trecuta, unde Sarkozy, in timp ce participantii tineau discursuri, desena nori pe o foaie de hartie pe care a lasat si un cuvant scris gresit.

Astfel, potrivit site-ului imediaz.biz, jurnalistii de la "Le Grand Journal", au prezentat imagini de la intalnirea presedintelui francez cu reprezentantii comunitatii evreilor din Franta (CRIF), de saptamana trecuta.

Citeste mai multe pe Mediafax.ro

Popularitatea presedintelui francez e in cadere libera

Desi spera ca mariajul o sa-i atraga simpatia alegatorilor, Nicolas Sarkozy a pariat pe o carte gresita. Un sondaj publicat pe 12 februarie indica o scadere dramatica a simpatiei de care se bucura: doar 39% dintre francezi il mai sustin!

Pe oameni nu-i supara doar scaderea puterii de cumparare, in mod surprinzator francezii par agasati de mediatizarea excesiva a vietii private a presedintelui si, mai exact, de relatia fulgeratoare cu fostul top model Carla Bruni, care i-a devenit sotie pe 2 februarie.