Sarkozy il prefera pe Lenny Kravitz in locul nevestei

De: Dragos Tanase / 23.05.2008, 10:55
Sarkozy il prefera pe Lenny Kravitz in locul nevestei
Presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy, este una dintre personalitatile ce se numara printre fanii declarati ai rockerului Lenny Kravitz.

Presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy, este una dintre personalitatile ce se numara printre fanii declarati ai rockerului Lenny Kravitz, desi are nevasta cantareata acasa!

Cel mai recent album semnat Lenny Kravitz, “It Is Time For A Love Revolution”, a fost lansat in luna februarie a acestui an si, deci, face furori chiar si la "nivel inalt", nu numai printre fani.

Si mai interesant este ca si sotia presedintelui francez, Carla Bruni-Srakozy, isi va lansa al treilea album din cariera, dar Nicolas prefera sa asculte "American Woman" decat o "italian wife".

Materialul Carlei va fi lansat pe 21 iulie in Franta si in mai multe tari din Europa si va contine 14 titluri, cu tendinta folk, majoritatea scrise si compuse de prima doamna a Frantei.

Carla Bruni-Sarkozy Albumul va include si o melodie americana facuta celebra de Bob Dylan, o alta in italiana, dar si una pe versurile unui poem de Michel Houellebecq (cunoscut mai ales pentru romanul "Particulele elementare"), "La Possibilite d’une ile", a spus agentul lui Bruni, Bertrand de Labbey.

Cat despre Sarkozy, acesta a fost atat de impresionat de noul material discografical lui Kravitz, incat i-a trimis artistului o scrisoare de multumire „foarte draguta”, dupa cum insusi Lenny declara intr-un interviu pentru ziarul francez „Le Parisien”.

"Spunea ca a ascultat noul meu album si ca i-a placut foarte mult” a marturisit artistul, foarte incantat, in acelasi interviu.

Presedintele francez se va putea bucura de muzica lui Lenny Kravitz si in cadrul show-urilor live pe care artistul le va sustine in 30 iunie si 2 iulie la Paris.

Lenny va ajunge si in Romania, pe 26 iulie, pentru un spectacol, care va avea loc pe Stadionul Cotroceni din Capitala, organizat de Emagic Entertainment.

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta si pe www.myticket.ro, la preturile de 70, 95, 130, 200 si 350 lei.

Acelasi organizator a adus-o pe Kylie Minogue in Romania, iar agenda evenimentelor din acest an mai cuprinde festivalul indoor BECK’SPERIENCE, cu Goldfrapp cap de afis (5 iunie, Sala Polivalenta), concertele Metallica (23 iulie) si Iron Maiden (4 august), pe Stadionul Cotroceni, precum si B’ESTFEST pe 4, 5, 6 si 11 iulie.

Lenny Kravitz – Stand By My Woman: