Sarkozy si Berlusconi prefera pantofii cu toc! Si nu la femei

Apropo.ro / 02.10.2008, 12:33
De cele mai multe ori, Carla Bruni renunta la tocuri in favoarea sotului, Nicolas Sarkozy, care masoara doar 1,68m, iar Carla are 1,75 m

Nu mereu un om mare in stat este si mare la "sfat", drept dovada ca unul dintre cei mai scunzi oameni din lume este Benito Juarez (1,37m), pe care inaltimea nu l-a impiedicat sa iasa de cinci ori presedinte Mexicului.

Unul dintre oamenii importanti ai Frantei care tine paginile de politica dar si de monden este Nicolas Sarkozy care masoara 1,68 m. Inaltimea atrage atentia atunci cand este alaturi de frumoasa Carla Bruni, 1,75 m, iar presa nu ezita sa nu observe si sa puncteze acest lucru.

GALERIE FOTO

Problema este aproape ca si rezolvata daca tinem cont ca pantofii cu toc fac ca diferentele de inaltime sa treaca neobservate. Astfel, Presedintele francez poarta numai pantofi cu toc de 7 cm pentru a parea mai inalt. De cele mai multe ori Carla Bruni renunta in favoarea sotului la tocurile elegante si feminine.

Nicolas Sarkozy poate oricand discuta dand si cerand sfaturi pe tema inaltimii cu premierul italian Silvio Berlusconi care se declara un adept al incaltamintei cu toc la barbati. Silvio Berlusconi nu este scund daca tinem seama ca el are o inaltime de 1,71 m. Totusi, isi asorteaza tinuta vestimentara cu tocuri de 5 sau 7 cm. Daca priviti atent imaginile, veti putea observa ca de fiecare data se "inalta" pentru a fi la un egal cu interlocutorul.

sarkozy (dreapta)

Incaltamintea speciala pe care cei doi oameni politici, Sarkozy si Berlusconi, o asorteaza vestimentatiei poate costa si 30.000 de euro.

Dar pana la urma nu marimea conteaza, nu?