Sarmalele Reci sărbătoresc 20 de ani

Apropo.ro / 03.02.2013, 11:00
Sarmalele Reci sărbătoresc 20 de ani
În anul în care sărbătoresc 20 de ani de muzică, după opt albume, sute de concerte în toată ţara, dar şi în străinătate, Sarmalele Reci pornesc în turneu naţional.

Una dintre cele mai logevive şi mai coerente trupe ale rock-ului românesc, Sarmalele Reci, vine în faţa publicului din întreaga ţară cu binecunoscutele piese cu mesaj social, cu ironia fină, dar şi cu repertoriul liric, în care romantismul se îmbină cu cugetările maturităţii despre viaţă, dragoste şi lume. Publicul va avea bucuria de a se reîntâlni cu trupa Sarmalele Reci pe care o va regăsi în mare formă, cu poftă de cântat şi plină de energie. Zoltán András, Emil Viciu, Gabi Drăgan, Vlady Săteanu, Mircea Horváth sunt azi mai trecuţi prin viaţă, mai împliniţi din punct de vedere muzical, dar la fel de entuziaşti ca la primul concert.

Turneul ”Sarmalele Reci – Anul douăzeci” aduce în faţa publicului piesele esenţiale ale trupei, din toate perioadele: ”Ţara de vrea prost”, ”Aurolac”, ”Prostia la putere”, ”Gaşca de la bloc”, ”Maniac”, “Haos.ro” sau “Şpriţ de vară”, “Cocktail Molotov”, “Violeta”, “Telefonul nu mai sună”, ”Dacă n-ai fi tu” sau cel mai recent single “Nu mai fac”. Toate se potrivesc la fel de bine astăzi, ca în ziua, mai recentă sau mai îndepărtată, în care au fost lansate.

Primele concerte din turneu:15 februarie – La Fierărie, Suceava; 16 februarie – Underground Pub, Iaşi

Biletele se găsesc la cluburi şi în reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas, Cărtureşti şi online pe eventim.ro).