Sase dintre cele mai renumite modele in campania LV

Apropo.ro / 21.01.2008, 11:00
Sase dintre cele mai renumite modele in campania LV
Pentru colectia sa de primavara-vara 2008, Luois Vuitton a apelat la serviciile a sase dintre cele mai celebre top modele ale lumii.

Pentru colectia sa de primavara-vara 2008, Luois Vuitton a apelat la serviciile a sase dintre cele mai celebre top modele ale lumii – Eva Herzigova, Stephanie Seymour, Natalia Vodianova, Angelina Lindvall, dar si Claudia Schiffer si Naomi Campbell, informeaza cotidianul Metro France.

Dupa ce, anul trecut, i-a pus in scena pe Mihail Gorbaciov, Catherine Deneuve si cuplul Steffi Graf -André Agassi, marca franceza de produse de lux a apelat la celebritati din lumea modei, care au fost fotografiate pentru noua campanie Louis Vuitton.

Sub indrumarea fotografilor Mert Alas si Marcus Piggott, acestea au pozat pe o masina, pentru a prezenta pantofi, genti si rujuri marca Vuitton. Making off-ul acestui shooting a fost filmat de Zoe Cassavetes si poate fi vizionat pe site-ul Louisvuitton.com.

Ultima campanie Louis Vuitton, intitulata "Countless Journey, Countless Emotions" si la care au participat, printre altii, Catherine Deneuve si Mihail Gorbaciov, a primit Marele Premiu al Luxului, din partea editurii Condé Nast si a revistei Stratégies.