Sase luni de curse cargo pentru utilajele Ford

Apropo.ro / 04.03.2008, 10:17
Sase luni de curse cargo pentru utilajele Ford
Ford a efectuat un audit la Aeroportul din Craiova in conditiile in care concernul va face curse cargo zilnice pentru a aduce utilajele pentru Automobile Craiova.

Ford a efectuat un audit la Aeroportul din Craiova in conditiile in care de la jumatatea acestei luni concernul va face curse cargo zilnice pentru a aduce utilajele pentru Automobile Craiova.

"Au urmarit sa vada care este greutatea maxima pe care o suporta pista Aeroportului, care este cel mai mare avion care poate ateriza, posibilitatile de garare a aeronavelor, ritmul in care se poate ajunge la Craiova si daca personalul aeroportului lucreaza sambata si duminica", a declarat presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa. El sustine ca, in urmatoarele sase luni, urmeaza sa fie aduse utilaje si materiale care vor fi asamblate in fabrica de la Craiova.

"Pentru urmatoarele sase luni materialele vor veni pe calea aerului. Vor fi cate 4 – 6 curse pe zi pentru a aduce materialele pe aeroport, dupa care vor fi preluate si duse in fabrica", a mai spus Prioteasa.

Trimite urari de martisor prin Free Sms!