Șase persoane au fost concediate din cauza lui Kim Kardashian

De: Gabriela Voicu / 17.07.2013, 11:00
Șase persoane au fost concediate din cauza lui Kim Kardashian
Șase angajați ai spitalului Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles și-au pierdut locurile de muncă din cauza lui Kim Kardashian. Află de ce!

Dosarul de internare al lui Kim Kardashian a fost accesat în mod necorespunzător de șase angajați ai spitalului Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles, unde iubita lui Kanye West a născut-o pe North West, prima fiică a ei și a lui Kanye West.

Toți cei șase au fost concediați pentru că au încălcat politica instituției cu privire la manevrarea fișierelor, în perioada 18-24 iunie.

Dintre aceștia, unul era student voluntar, care între timp a fost angajat ca asistent. 

Fiica cuplului Kardashian-West a fost născută pe 15 iunie, iar Kim a stat apoi în spital o săptămână.

Kim Kardashian

Când au fost îtrebați despre această situație, purtătorul de cuvânt al celor doi a refuzat să comenteze. În schimb, reprezentanții spitalului au emis un comunicat în care au specificat că spitalul are norme stricte în privința securității, adăugând că nu este acceptabil accesul neautorizat la oricare dintre dosarele pacienților.

Familia lui Kim a confirmat că cineva din spital ar fi furnizat informații despre copil întrucât în presă au ajuns detalii despre care Kim nu discutase cu nimeni. Vedeta este mulțumită de măsurile luate de spital împotriva celor șase angajați.