Sasha & John Digweed poposesc in iulie la Bucuresti

Apropo.ro / 02.06.2006, 15:02
Sasha & John Digweed poposesc in iulie la Bucuresti
The Mission si La Mania anunta prezenta in Romania a doi dintre cei mai apreciati DJ la nivel mondial, Sasha & John Digweed. 8 iulie este data in care cei doi vor sustine la Arenele Romane un spectacol de zile mari. Cuplul Sasha & John Digweed au inceput sa colaboreze impreuna pentru

The Mission si La Mania anunta prezenta in Romania a doi dintre cei mai apreciati DJ la nivel mondial, Sasha & John Digweed. 8 iulie este data in care cei doi vor sustine la Arenele Romane un spectacol de zile mari.

Cuplul Sasha & John Digweed au inceput sa colaboreze impreuna pentru albumul „Northen Exposure”, primul album mixat de DJ in Marea Britanie. Au la activ concerte sustinute pe 5 continente si 3 albume „Northen Exposure” care s-au vandut in peste 1 milion de exemplare.

Succesul inregistrat impreuna a fost recompensat in 2003 prin premiul primit pentru «Best Dance Event» spectacol in cadrul caruia au mixat impreuna si au impresionat audienta.

Pe langa muzica extraordinara oferita de cei doi, participantii vor fi martorii a doua concerte oferite in deschidere de Rhadoo & Livio si Spooky care vor mixa cateva ore.

Accesul se va face incepand cu ora 20:00 iar biletele vor putea fi achizitionate la preturi diferite in functie de perioada in care sunt cumparate:
* la pretul de 44 Ron in perioada 7 Mai – 6 Iunie
* la pretul de 67 Ron in perioada 7 Iunie – 7 Iulie
Pretul al intrare va fi de 95 Ron iar accesul persoanelor sub 18 ani strict interzis.

Biletele pentru eveniment pot fi procurate de abonatii Orange apeland in retea*mission sau pentru alte retele 0726.141.335 si 0722.399.228.

Puncte de vanzare:
Bucuresti de la bilete.ro, themission.ro, Studio Martin, Magazinul Vanguardia, Magazinul Muzica, Diverta Plaza Romania, Diverta Mall Vitan, Diverta Unirea, Diverta Scala, Magazinul Superstar (Mendeleev 33), Magazinul Superstar (Plaza Romania et.1), Downtown si Music Box si in tara la bilete.ro, Constanta (Diverta Lapusneanu, La Mania, Restaurantul Crazy), Arad (Diverta Ziridava), Bacau (Diverta Luceafarul), Brasov (Diverta Apollonia), Cluj (Diverta Universitatii), Craiova (Diverta Mercur), Galati(Diverta Galati), Iasi (Diverta Iulius), Timisoara (Diverta Aries), Sibiu (Diverta Dacia Traian)

Partenerii evenimentului sunt: Kent, Burn, Orange
Partener media: Pro FM

Evenimentele The Mission (www.themission.ro) sunt organizate in Romania de compania Pride Events. Primul eveniment The Mission a fost organizat in anul 2000 iar ultimul – 19 februarie 2005 – este evenimetul cu numarul 39 din totalul petrecerilor organizate pana in prezent. Foarte putine nume celebre din topul DJ-ilor straini nu au fost prezente la evenimentele The Mission. Dintre DJ-ii celebrii prezenti la The Mission amintim nume ca: Tiesto, Carl Cox, Sasha, John Digweed, Timo Maas, Sasha, Paul Oakenfold, Erick Morillo, Armin van Buuren etc.

Petrecerile The Mission sunt organizate in locatii diverse, de la cluburi pana la hale, plaja sau pontoane si reunesc un numar impresionant de participanti – intre 2,000 si 12,000. In afara de DJ-ii straini, The Mission detine si DJ rezidenti: Rhadoo (DJ-ul nr.1 in Romania 4 ani la rand), Haute Culture, Vania si Kozonak.

The Mission a inregistrat in acest an cele mai multe voturi la categoria „Cel mai bun brand de petreceri” din anul 2004, competitie organizata annual de www.nights.ro, fiind castigatorii acestei competitii pentru al patrulea an consecutiv.

La Mania este cel mai apreciat club de pe litoral in care s-au perindat de-a lungul timpului DJ de top desemnat in 2002 si 2003 la Nights.ro Awards, Cel Mai Bun Club .

Pentru informatii suplimentare vizitati:
www.themission.ro
www.djsasha.com
www.johndigweed.com
www.lamania.ro