Sasha Lopez are un nou single: „Groove for your Heart”

De: Mioara Tronaru / 17.01.2012, 13:42
Sasha Lopez are un nou single: „Groove for your Heart”
În câteva zile, Sasha Lopez va prezenta fanilor săi un nou single, „Groove for your Heart”, care va beneficia şi de un videoclip, alături de Ale Brake şi Broono, lansat la începutul lunii februarie.

Dragoş Banu, impresarul român al artistului şi manager Loud Music România, a declarat că noua piesă va sparge topurile muzicale şi va face furori în cluburile internaţionale şi nu numai. „Sasha Lopez se află în topul artiştilor români care au reuşit o carieră internaţională şi care sunt apreciaţi în străinătate. Este un artist complex, care, prin creaţiile sale, s-a impus pe scena muzicală de profil, fiind un model de succes pentru mulţi artişti români”, a mai declarat impresarul artistului.

Sasha Lopez a reuşit să strângă în mai puţin de opt luni peste 40.000.000 de vizualizări pe youtube, devenind hitul anului 2011 în România. Artistul a fost prezent în numeroase show-uri şi în topurile radio-urilor în Canada, Spania, Slovenia, Italia, Bulgaria, Germania, Suedia, Elveţia, Croaţia, Chile, Argentina, Venezuela.