Sasha Lopez lansează “Catch U”

Apropo.ro / 28.01.2015, 16:17
Sasha Lopez lansează “Catch U”
Sasha Lopez lansează prima piesă din 2015 - “Catch U”, o colaborare cu Angelika Vee, artist şi songwriter din Moldova, stabilit în Los Angeles.
“Catch U” este compusă de Sasha Lopez, Ivan Caragia şi Angelika Vee şi are un mesaj optimist, pozitiv, să ai încredere în tine pentru că ai parte de sprijin din partea oamenilor de lângă tine. Piesa este lansată imediat după două single-uri de mare succes în Spania, Italia, Chile, Slovenia: “Kiss You” şi “Girls GO LA”.
 
 În 2014, Sasha Lopez a fost în sesiune în Los Angeles cu songwriteri precum Corey Chorus (Demi Lovato – “Made în the USA”, Rihanna – “Cheers”), dar şi Angelika Vee. 
 
În urma acestor sesiuni, au rezultat multe piese precum “Catch U”, dar şi cele care urmează să fie lansate în perioada următoare şi care vor fi incluse pe albumul lui Sasha Lopez, Ale Blake şi Broono.
 
Anul trecut, piesele lui Sasha Lopez s-au auzit în concerte din toată lumea în Chile, Cehia, Slovenia, dar şi Italia, Spania, Azerbadjan sau Rusia.
 
 
Artiştii români Sasha Lopez, Ale Blake şi Broono duc numele României în lume pe scene mari alături de Sean Paul, Faydee, Kat DeLuna, evenimente care au avut loc anul trecut şi care s-au bucurat de succes.