Satanistii nu au ce cauta la Oradea!

Apropo.ro / 04.07.2009, 15:39
Satanistii nu au ce cauta la Oradea!
Premiera: autoritatile bihorene au interzis concertul trupei God Dethroned, acuzand formatia ca este satanista!

Premiera in Romania: autoritatile din Oradea au interzis concertul trupei olandeze God Dethroned, acuzand formatia ca este satanista.

Concertul, programat duminica 5 iulie, in Clubul Blue Monday din Oradea,  a fost interzis la initiativa consilierului local Dan Octavian, de la PNL, care si-a motivat initiativa spunand ca a fost facuta "in calitate de cetatean crestin ortodox al municipiului Oradea".

"Aceasta anulare constituie o premiera in Romania, in conditiile in care niciun show n-a fost anulat din acest motiv de catre autoritatile romane in ultimii 20 de ani", afirma www.metalhead.ro.

 La randul lor, membrii trupei s-au declarat dezamagiti, sustinand ca Dan Andronic e "un om trist".

"Am auzit in urma cu cateva zile ca nu avem voie sa cantam in Oradea, din cauza «renumelui nostru» si pentru ca suntem o «trupa de satanici». E ceva ce nu se intampla foarte des. Si in Olanda oamenii au incercat sa ne opreasca din cantat, dar nu au reusit, pentru ca acolo avem libertatea de expresie. […] Am auzit ca le-au spus celor de la Oradea ca isi vor pierde autorizatia, daca ne dau voie sa cantam. […] Oamenii de genul acesta nu asculta. Cred ca nu le pasa decat de ei.  A daramat visul multor oameni. Cred ca ii pasa numai de el insusi. E un om foarte trist".