Sauton este increzator

Apropo.ro / 09.03.2004, 10:42
Sauton este increzator
Antrenorul francez al echpei naționale de rugby a României, Phillippe Sauton, considera ca formația pe care o pregatește poate cîștiga Cupa Europeana a Națiunilor, meciul decisiv pentru obținerea acestui trofeu fiind, în opinia sa, cel din 20 martie, de la

Antrenorul francez al echpei naționale de rugby a României, Phillippe Sauton, considera ca formația pe care o pregatește poate cîștiga Cupa Europeana a Națiunilor, meciul decisiv pentru obținerea acestui trofeu fiind, în opinia sa, cel din 20 martie, de la Krasnodar, împotriva Rusiei.

„Evoluțiile echipei României se afla pe o panta ascendenta, acest lucru evidențiîndu-se în partidele cîștigate în compania Portugaliei și Spaniei. Nu avem alta varianta decît de a cîștiga și împotriva Rusiei”, a declarat Sauton.

Președintele Agenției Naționale pentru Tineret și Sport, Octavian Morariu, a apreciat parcursul bun al naționalei de rugby. „Daca acest sport era unul olimpic, România avea toate șansele de a merge la Atena. De fapt, într-o ierarhie mondiala echipa noastra se afla pe locul 13, ceea ce spune multe”, a afirmat Morariu.

Mediafax