„Say Something”, noul videoclip al Christinei Aguilera (Video)

De: Gabriela Voicu / 25.11.2013, 16:15
A Great Big World și Christina Aguilera au lansat clipul piesei "Say Something", după ce au cântat melodia pe 5 noiembrie, în emisiunea The Voice.

A Great Big World și Christina Aguilera au lansat clipul piesei „Say Something”, după ce au cântat melodia pe 5 noiembrie, în emisiunea The Voice. Dramatismul duetului emoționant este intensificat de lacrimile Christinei, care cântă lângă un pian, îmbrăcată într-o rochie neagră, simplă. Ian Axel și Chad Vaccarino cântă la pian, iar piesa spune trei povești triste: un cuplu aflat în punctul de a se despărți, o fetiță care se ascunde de lume și doi vârstnici care își spun adio.

A Great Big World & Christina Aguilera – „Say Something”

Christina Aguilera, care afilșează acum o siluetă de invidiat, dorește să recucerească topurile muzicale cu piesa „Say Something”, pe care a cântat-o live alături de A Great Big World și la American Music Awards 2013, desfășurat ieri, în Los Angeles. „Is There Anybody Out There?”, noul album al celor de la A Great Big World, va fi lansat în ianuarie 2014. Muzicienii descriu versurile pieselor de pe acest material ca fiind „sincere, armonice și emotionante”.