Scad preturile la Aro

Apropo.ro / 22.02.2002, 10:29
Scad preturile la Aro
Producatorul de autovehicule Aro Cîmpulung reduce, în perioada 1-15 martie, prețurile la mai multe dintre modelele sale, noua oferta fiind cu 5-15% mai ieftina, în funcție de motorizari și de anul de fabricație "Noile prețuri pot scadea cu pîna la aproximativ 40

Producatorul de autovehicule Aro Cîmpulung reduce, în perioada 1-15 martie, prețurile la mai multe dintre modelele sale, noua oferta fiind cu 5-15% mai ieftina, în funcție de motorizari și de anul de fabricație

„Noile prețuri pot scadea cu pîna la aproximativ 40 de milioane, pentru anumite modele de pe stoc, produse în anul 1999. Clienții vor putea achiziționa un model de autovehicul Aro la circa 110 milioane de lei”, a declarat, joi, agenției MEDIAFAX, Ovidiu Lungu, director de marketing al societații.

De un nivel mai mic al reducerilor vor beneficia cumparatorii modelelor echipate cu motoare de import.

Lista noilor prețuri va fi disponibila, în cîteva zile, la dealerii locali și la Centrul General de comercializare Aro din Cîmpulung.

Aro a vîndut, în anul 2001, un numar de 1.407 vehicule, cu 48 de unitați mai multe fața de anul 2000. În luna ianuarie a acestui an, producatorul din Cîmpulung a comercializat 59 de unitați, de aproape trei ori mai puțin fața de luna decembrie a anului trecut.

Sursa: www.mediafax.ro

Tags: