Scandal! Brad Pitt îi răspunde Angelinei Jolie după ce a fost acuzat ca nu a plătit o pensie alimentară corespunzatoare

De: Cristiana Trifu / 09.08.2018, 12:17
Scandal! Brad Pitt îi răspunde Angelinei Jolie după ce a fost acuzat ca nu a plătit o pensie alimentară corespunzatoare
Actorul american Brad Pitt a respins afirmaţiile făcute de soţia sa de care s-a despartit, Angelina Jolie, că nu şi-a sprijinit copiii.

Într-un act depus miercuri la instanţă, reprezentantii juridici ai starului au declarat că acesta a plătit mai mult de 1,3 milioane de dolari şi i-a împrumutat 8 milioane de dolari lui Jolie pentru a o ajuta să cumpere o casă, scrie mediafax.ro.

Marţi, avocatul Angelinei Jolie a spus că Brad Pitt nu a plătit „niciun sprijin semnificativ pentru copii” de când a depus divorţul în 2016.

În documente, avocaţii lui Pitt au mai spus că pretenţiile lui Jolie referitoare la sprijinul pentru copii sunt „un efort subtire pentru a manipula si asigura acoperirea mediatică”.Nu a existat nici un răspuns imediat de la reprezentanţii lui Jolie.

Pitt a declarat într-un interviu acordat anul trecut că nu mai consumă alcool, face terapie şi că el şi Angelina Jolie au decis să renunţe la „ură” şi să încerce să ajungă la un consens

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit în august 2014, după o relaţie de aproape zece ani, şi s-au separat în septembrie 2016. În cererea sa de divorţ, Jolie a cerut custodia celor şase copii ai lor, trei adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.