SCANDAL! Diana Simion, atac la Lidia Buble: ”Răzvan nu are copii de vizitat, ci copii de crescut!” – FOTO

De: Cristiana Trifu / 11.04.2018, 14:56
SCANDAL! Diana Simion, atac la Lidia Buble: ”Răzvan nu are copii de vizitat, ci copii de crescut!” - FOTO
Prezentatorul de televiziune Răzvan Simion, care în prezent are o relaţie cu cântăreaţa Lidia Buble, a fost căsătorit foarte mulţi ani cu Diana Simion. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, Ianca şi Tudor, de care moderatorul de televiziune este extrem de ataşat.

În încercarea sa de a repara ceea ce se mai poate repara din căsnicia lui, Răzvan Simion a petrecut Ziua Îndrăgostiţilor şi Ziua Femeii cu soţia sa, nu cu Lidia Buble. 

„Chiar eu l-am sfătuit să meargă să se întâlnească cu Diana, pentru că este mama copiilor lui şi voi respecta mereu acest lucru. Ba, mai mult, i-am spus lui Răzvan să ia cel mai frumos buchet de flori pentru a i-l oferi de 8 Martie. Ori de câte ori va fi nevoie să se întâlnească cu copiii lui, fie că e vorba de o zi sau de mai multe, voi fi mereu de acord, pentru că sunt cea mai înţelegătoare când vine vorba de ei. Ceea ce îmi doresc este şi fericirea lor”, spunea Lidia Buble.

Iată cum arată fetiţa lui Marius Moga! Prima fotografie e superbă!

Un cuplu fit. Soţii Moga s-au pus pe slăbit. Poartă haine cu 4 numere mai mici – FOTO

Niciodată nu a mai pozat aşa! Lidia Buble, goală puşcă!

A distrus o căsnicie şi o prietenie de-o viaţă! Lidia Buble, mărul discordiei dintre Dani Oţil şi Răzvan Simion

Lidia Buble şi Răzvan Simion au stabilit numele primului copil!

Răzvan Simion, pe vremea când filma la nunţi. Aşa arăta prezentatorul în urmă cu 20 de ani! – FOTO

Lidia Buble a dezvăluit! Cine câştigă mai mulţi bani, ea sau Răzvan Simion?

Lidia Buble, mândră nevoie mare că a slăbit! Câte kilograme are acum şi cum arăta înainte

Adevăratul motiv pentru care Dani s-a despărţit de Mihaela! Ce înţelegere secretă aveau

„Apreciez mult faptul că domnişoara Buble este de acord ca Răzvan să-şi viziteze copiii, însă, aş vrea să-i atrag atenţia asupra unui aspect care îi scapă, ea nefiind mamă. Răzvan nu are copii de vizitat, ci copii de crescut.

Şi, dacă tot e atât de generoasă, o să o rog să-l încurajeze să pună în practică sfaturile ei, pentru că cei mici aşteaptă de mai bine de un an să meargă cu tăticul lor într-o vacanţă sau într-un weekend undeva. Din păcate, până acum, acest lucru nu s-a întâmplat, însă mă bucur din suflet că am găsit un aliat de nădejde în ea şi sper că pe viitor lucrurile se vor schimba în bine din punctul ăsta de vedere.Cât despre dorinţa soţului meu de a se întoarce acasă, consider că acest lucru nu o priveşte, atât timp cât sunt aspect intime ale familiei mele”, a afirmat fosta soţie a lui Răzvan Simion.

Lidia Buble şi Răzvan Simion sunt împreună de doi ani. Cântăreaţa a declarat în repetate rânduri în acest timp că şi-ar dori, în viitor, să aibă mulţi copii.