Scandal: Fanii lui Bănică, despre talentul Laviniei Pârva: „Ştii şi tu că e varză! Nu trebuie să o încurajezi!” – FOTO&VIDEO

De: Alexandra Necsoiu / 16.05.2017, 13:00
Scandal: Fanii lui Bănică, despre talentul Laviniei Pârva:
Lavinia Pârva şi Cabron au lansat clipul Sfârşitul lumii.

Iar Ştefan Bănică Jr. încearcă să-ş promoveaze iubita. „Noul clip al Laviniei (Lavinia Official), alături de Cabron Romania & Nicu Patoi”, le-a transmis Ştefan Bănică fanilor săi, pe Facebook.

Ştefan Bănică, despre relaţia cu Lanivia Pârva: „Am o linişte pe care niciun ban din lume nu o cumpără”

Cu ce-l dă gata Lavinia Pârva pe Ştefan Bănică!

În rol de vampă sexy! Uite cum arăta Lavinia Pârva, iubita lui Ştefan Bănică Jr., la începutul carierei – FOTO

Cum arată acum Radu, băiatul de 14 ani al lui Ştefan Bănică Jr.!

Cum arată fosta iubită a lui Ştefan Bănică jr. E frumoasă foc!

Fanii însă nu au fost impresionaţi. Artistul a primit numeroase mesaje în care internauţii îi spun verde-n faţă ce cred despre talentul muzical al Laviniei Pârva.

„Dacă o iubeşti cu adevărat, nu trebuie să o încurajezi! Oricum ştii şi tu că e varză la acest capitol”, „Nu-mi place melodia. Unde nu-i talent… începe să se dezbrace, să iasă în evidenţă cu ceva. Pun pariu că o vei lăsa pe Lavinia”, „Piesa asta a Laviniei ai compus-o tu? Se pare că i-ai împrumutat şi pe N. Patoi şi Cabron, dar tot degeaba. Unde nu e talent adevărat, poţi să faci ce vrei, că rezultatul e acelaşi”, „Slab, foarte slab. Când n-ai calităţi de artist, începi să te dezbraci! Tipic”, „Parcă eraţi în juriu la o emisiune de talente, cum de sunteţi de acord cu aşa ceva?”,Slăbuţ, ar trebui să încercaţi o colaborare şi pe plan muzical, poate ar ieşi ceva mai bun”. Acestea sunt doar câteva dintre mesajele primite de Ştefan Bănică.