Scandal în lumea telenovelelor: Ana Brenda Contreras si Angelique Boyer nu-si mai vorbesc

Apropo.ro / 12.11.2014, 18:00
Scandal în lumea telenovelelor: Ana Brenda Contreras si Angelique Boyer nu-si mai vorbesc
Rivalităţile din lumea telenovelelor au existat dintotdeauna. În fond, este absolut normal să-ţi doresti să fii primul si să fii considerat cel mai bun dintre toţi. Dar ce se întampla atunci când la mijloc e o prietenie?

Ana Brenda Contreras si Angelique Boyer sunt la această oră divele incontestabile ale televiziunii mexicane. Cele doua au fost protagonistele ultimelor succese marca Televisa, proiecte care s-au vândut din Asia până in Europa si care le-au adus milioane de fani din întreaga lume. Si totusi, conform celor de la Latinos Famosos, între cele doua există o rivalitate care tinde să devina legendară, asemeni celei care a existat între Lucia Mendez si Veronica Castro in anii ’80, doua actiţe si cântareţe care au făcut tot posibilul să se eclipseze una pe cealaltă.

Ce este însă interesant e că Ana Brenda si Angelique Boyer au fost prietene înainte de a fi vedete, ele având multe experienţe comune încă de pe vremea când amândoua studiau la Centrul de Educaţie Artistică Televisa . Însa, în ultima vreme, lucrurile par să se fi schimbat,  mai ales după ce Ana Brenda a refuzat rolul de fata rea într-o telenovela a cărei protagonistă era Angelique Boyer.  La randul ei, Angelique nu pare să dea înapoi si îsi apara cu determinare poziţia câstigată în televiziunea mexicană, neacceptând altceva decat rolurile principale.

Cine câstigă? Cine pierde? Rămâne de văzut, căci, in fond, si viaţa e o telenovelă.

Cine iti place mai mult? Angelique sau Ana Brenda?

Andreea Cătană