Scandal în showbiz-ul de la noi! Iubita înşelată a pus pozele compromiţătoare pe Internet!

De: Nicoleta Nicolae / 20.04.2015, 10:00


Scandal în showbiz-ul de la noi! Iubita înşelată a pus pozele compromiţătoare pe Internet!
Un nou scandal în showbiz? Finalista Masterchef Odette Mîndruţă s-ar fi pozat goală şi i-ar fi trimis imaginile sexy lui Ciprian Ogarcă, însă iubita acestuia le-a găsit şi le-a pus pe Internet.


Conform Click.ro, buzoianca Oddete Mîndruţă (23 de ani) s-ar fi băgat în relaţia câştigătorului emisiunii, Ciprian Ogarcă, cu Greta, femeie cu care trebuia să se însoare. Femeia înşelată nu s-a mulţumit doar să-i dea papucii infidelului Ciprian, ci i-a copt o răzbunare în stil mare.


“Înainte de a se despărţi, Greta i-a copiat acestuia discuţiile siropoase şi pozele sexy, cu Odette goală, pe care aceasta din urmă i le-ar fi trimis lui Ciprian în mesaje private pe Facebook. Apoi, Greta le-a făcut publice către toate persoanele din lista de prieteni comuni, aşa că, probabil din disperare şi ruşine, câştigătorul de la MasterChef a fost nevoit să-şi închidă contul de pe reţeaua de socializare. Există şi multe schimburi de replici între cei doi, de genul: “Odette, ce drăguţă eşti”, “Sună-mă acum, te rog”, “Şi eu te iubesc şi mi-e dor de tine”. Acum formează un cuplu în bucătărie, dar şi în dormitor”, au povestit surse din preajma celor doi pentru Click.ro