Scandal între Luana Ibacka şi Iulia Albu. “Această nălucă ce suge agrafe (…) entitate otrăvită”

De: Cristiana Trifu / 20.02.2018, 14:07
Scandal între Luana Ibacka şi Iulia Albu. “Această nălucă ce suge agrafe (…) entitate otrăvită”
Scandal între Luana Ibacka şi Iulia Albu. Totul a pornit după ce fosta soţie a lui Mihai Albu i-a criticat ţinuta realizatoarei TV, considerând-o total neinspirată.

„Nu cred că are nişte nasturi cusuţi pe o cârpă, după care a fost legată la gât. Niciodată nu facem mai multe zone de interes. E ceva sinistru. Este una dintre cele mai slabe apariţii”, a comentat Iulia Albu.

Fosta soţie a lui Cabral a ţinut să-i dea o replică.

„Aceasta naluca ce suge agrafe, a gasit de cuviinta sa mi analizeze tinuta (purtata la o lansare de restaurant). Concluzia: sunt „sinistra”, iar carpa cu nasturi pe post de colier, ma plaseaza in adancurile prost imbracatelor! Intrucat televizorul este mobila in viata mea, iar baletul asta de vedetisme copiate e la ani lumina de preocuparile mele, ma amuz cand cineva care arata in halul asta,in loc sa caute consiliere psihologica, cheltuie banii pe accesorii si obiecte care nu ii pot crea (dupa cum se prezinta femeia) , vreo identitate stabila. By the way…cine cauta verdicte in zona fashion, gaseste in social media ,nu la televizor. Si avem si noi „pretty princess” bloggerite care informeaza cu bun gust, si vocabular fashion. Ii recomand acestei entitati otravite, sa isi dezvolte studiile si viata sexuala, pentru ca striga in ea aceste lipsuri!”, a scris Luana Ibacka pe contul de Facebook