Scandal la cimitirul unde va fi înmormântată mama Oanei Zăvoranu, fiind cerută intervenţia poliţiei

Apropo.ro / 19.04.2015, 17:00
Scandal la cimitirul unde va fi înmormântată mama Oanei Zăvoranu, fiind cerută intervenţia poliţiei
Şase echipaje de poliţie au mers să aplaneze un conflict izbucnit, duminică, la cimitirul privat unde va fi înmormântată mama Oanei Zăvoranu, după ce mai multor oameni nu li s-a permis accesul şi au intrat în conflict cu agenţii de pază.

Oficiali din Poliţia Capitalei au declarat duminică, pentru MEDIAFAX, că iniţial au mers la cimitirul privat din Sectorul 4 două echipaje de la Secţia 26 de Poliţie, care s-au autosesizat după ce au văzut la televiziuni că acolo a izbucnit un scandal.

Ulterior, agenţii de pază de la cimitir au sunat la numărul de urgenţă 112 şi au sesizat faptul că mai multe persoane care nu au legătură cu un cortegiu funerar încearcă să intre în cimitir, deşi la intrare este pus un afiş prin care oamenii sunt anunţaţi că timp de două zile cimitirul este închis.

Sursele citate au precizat că şi alte persoane au sunat la numărul 112, una reclamând că un agent de pază a folosit un spray lacrimogen, iar o alta arătând că vrea să intre în cimitir unde are o rudă, însă nu este lăsată să intre.

Citeste mai mult aici!