Scandal la Exatlon! Vladimir Drăghia, primul atac public la Ionuţ: „Se folosea de lacrimi ca să fie votat!”

Apropo.ro / 31.05.2018, 09:56
Scandal la Exatlon! Vladimir Drăghia, primul atac public la Ionuţ:
Câştigătorul Exatlon România 2018 este Vladimir Drăghia. El a câştigat marele premiu în valoare de 100.000 de euro, prin votul telespectatorilor.

Ionuţ „Jaguarul” Sugacesvchi, supărat că a pierdut finala Exatlon România, îl acuză pe Vladimir Drăghia şi susţine că acesta nu este omul pe care îl vedem la televizor.

De cealaltă parte,  Vladimir Drăghia a dat cărţile pe faţă şi a explicat de ce a anunţat că va dona premiul înainte de anunţarea căştigătorului şi nu după ce a fost desemnat învingător.

„Şi mie mi-ar fi plăcut să spun abia la sfârşit. Dacă nu câştigam şi spuneam ce as fi vrut să fac cu banii, nu m-ar fi crezut nimeni. Nici acum nu mă crede! Stăteam lângă Ionuţ, plângea pentru a zecea oară în emisiune, cum muncea în Ibiza, se folosea de asta, de lacrimile lui pentru a îndupleca telespectatorii şi a-i face să îl voteze. E normal să o facă. E normal să vorbeşti despre tine, să emoţionezi lumea, să îi faci pe oameni să te voteze. Am văzut că face apel la sentimentele publicului, mi se părea normal să o fac şi eu. Nu avea de ce sa îmi fie ruşine! E o cauză nobilă! Ionuţ a fost votat! Nu ştiu de ce nu a câştigat! Sunt aproape sigur că a contat mult că am spus ce vreau să fac cu banii. Nu mi se pare de condamnat. Eu meritam să câştig, tocmai de-asta. Nu văd de ce aş fi ascuns asta. E un concurs complex, nu doar sportiv. Deocamdată nu ştiu cum se va proceda. Mi-ar plăcea să se doneze direct, să nu mai fie taxe, comisioane. Mi-a fost ruşine să întreb ce o să se întâmple cu banii”, a declarat Vladimir Drăghia la Kanal d.