Scandal la Pro TV! Vedeta unei misiuni, în arest la domiciliu

De: Nicoleta Nicolae / 05.02.2016, 09:53

Scandal la Pro TV! Vedeta unei misiuni, în arest la domiciliu
Emisiunea Bake Off, care va debuta la Pro TV în grila de primăvară, se află într-o situaţie delicată, după ce unul dintre juraţii emisiunii este în arest la domiciliu, pentru o evaziune fiscală, într-un dosar cu un prejudiciu de 500.000 de euro, scrie Pagina de Media.

Filmările pentru acest show au fost realizate în 2015, înainte de începerea problemelor penale ale lui Tudor Constantinescu. Difuzarea a fost amânată şi, într-un final, s-a decis ca lui Tudor Constantinescu să i se alăture alţi doi juraţi, conform paginade media.ro. Conform libertatea.ro, producţia primului sezon al emisiunii a costat Pro TV 600.000 de euro, fiecare ediţie având un buget de 30.000 de euro.

Cu tot scandalul declanşat la sfârşitul anului trecut, ProTV anunţă că Bake Off România merge mai departe. Show-ul culinar cu produse de cofetărie şi patiserie va debuta la ProTV în curând, cel mai probabil la începutul lunii martie, dar cu mici modificări. Patronului Chocolat, Tudor Constantinescu, ce fusese iniţial anunţat ca fiind unicul jurat, i se alătură Alex Stan şi Simona Pope.

Decizia postului vine după ce chef-ul Tudor Constantinescu, patronul lanţului de cofetării Chocolat, a ajuns după gratii, acuzat că a dat statului o gaură de jumătate de milion de euro. Tudor Constantinescu a fost reţinut pentru constituire de grup infracţional, evaziune fiscală în formă continuată şi instigare la fraudă informatică în formă continuată.

La acea dată, deşi filmat, „Bake Off România” stătea sub semnul întrebării, mai ales că ProTV nu ştia ce urma să se întâmple cu patronului Chocolat. Tudor Constantinescu a încercat să înăbuşe zvonurile dând un comunicat prin care îşi asigura colaboratorii de nevinovăţia sa. Câteva luni mai târziu avea să-şi recunoască însă faptele în speraţa unei pedepse mai blânde.

Procurorii DIICOT au confirmat pentru EVZ că urmărirea penală continuă în cazul lui Tudor Constantinescu şi că, după aproape trei luni de arest la domiciliu şi recunoaşterea faptelor, patronul Chocolat se află sub control judiciar.

Filmările pentru show au fost realizate în 2015, iar cei 12 concurenţi, Nicolle Stănese, gazda Bake Off România, şi cei trei juraţi au lucrat intens, au gustat din cele mai bune deserturi şi au simţit competiţia adevărată în show-ul care va desemna cel mai bun cofetar amator din România.

 

Tags: