Scandal! Măruţă a dat pe post un mesaj privat de la Capatos: „Suriorule, crezi că am şi eu vreo şansă…”

De: Nicoleta Nicolae / 23.07.2015, 10:59
Scandal! Măruţă a dat pe post un mesaj privat de la Capatos: „Suriorule, crezi că am şi eu vreo şansă…”
Val de critici la adresa lui Cătălin Măruţă! Prezentatorul de la Pro Tv s-a plâns pe reţelele de soacializare că a avut o zi de coşmar după ce în ediţia de marţi a avut-o în direct pe Raluca, tânăra violată de 7 bărbaţi din Vaslui.


Ca să se apere, realizatorul tv a menţionat în emisiunea de miercuri că şi alte televiziuni şi-ar fi dorit să continue subiectul, ba chiar a citit un sms în direct, venit de la Dan Capatos.

În ediţia de miercuri a emisiunii „La Măruţă”, prezentaorul Cătălin Măruţă a prezentat un mesaj pe care l-a primit de la colegul sau de breaslă Dan Capatos, cel care l-a criticat că a prezentat-o în direct pe elevă violată. Acesta l-a citit în direct, explicând că şi alte televiziuni şi-ar fi dorit să continue subiectul, însă mama fetei a ales să vorbească la Pro Tv. Sms-ul pe care Dan Capatos l-a trimis lui Măruţă sună aşa:

„Suriorule, crezi că am şi eu vreo şansă să o iau pe mama şi fata în emisiune diseară fără să îţi încurc lucrurile?”, a citit din mesaj Cătălin Măruţă.

„Te-aş ajută cu mare drag, dar din păcate nu am cum. Vom continuă subiectul şi mâine şi este complicat cu cei de la Vaslui. Te înţeleg şi multă baftă”, i-a răspuns Măruţă lui Dan Capatos. Tot el l-a acuzat pe Dan Capatos că nu a făcut tocmai un gest frumos.

„Sper să nu se supere, Dan Capatos, dar ipocrizia asta… de a te duce la televizor şi a spune… uite ce au făcut acolo, au dat interviu şi apoi luau imagini şi le difuzau nu este fair-play. Noi am vrut să ajutăm această fată”, a spus Cătălin Măruţă în ediţia de miercuri a emisiunii sale, menţionează click.ro.

În replică, Dan Capatos a spus în emisiunea pe care o prezintă că este prieten cu Cătălin Măruţă, însă condamnă faptul că acesta a citit în direct sms-ul fără să-i ceară acordul.

„Nu mi s-a părut tocmai ok cum a procedat Cătălin Măruţă. Nu voiam nimic altceva decât să le avem şi noi invitate pe cele două, însă el a vrut să se dea mare, să sublinieze că le-a avut el în emisiune. Nu mi se pare în regulă să ne facem asta între noi, colegi de breaslă… să-mi citeşti pe post mesajul, mai ales că eu nu i-am dat acordul să facă asta, este un gest neelegant, care nu se face. Între noi, ne ajutăm. Eu sunt prea prieten cu Cătălin Măruţă că aş spune mai multe”, a explodat Dan Capatos, miercuri seara.