Scandal mediatic. Soţul ei, implicat în divorţul dintre Marcel Toader şi Maria Constantin

De: Cristiana Trifu / 23.02.2018, 12:36
Scandal mediatic. Soţul ei, implicat în divorţul dintre Marcel Toader şi Maria Constantin
Cunoscuta interpretă de muzică populară Emilia Dorobanţu a acceptat să vorbească într-un amplu intreviu acordat Oanei Turcu, la Antena Stars, despre perioada dificilă în care familia ei a fost implicată într-un scandal mediatic.

Artista susţine că a fost o perioadă destul grea cea în care a aflat din presă că soţul ei ar fi implicat în divorţul dintre Marcel Toader şi Maria Constantin.

”Multă lume m-a întrebat dacă am creat acest scandal ca să mă ridic. Nu sunt o persoană de scandal. Am muncit încă de mică, am fost la concursuri, la festivaluri, nu e deloc stilul meu. Soţul meu a fost implicat în divorţul dintre Marcel Toader şi Maria Constantin, am aflat şi eu din presă. De fapt am fost sunată în timp ce o plimbam pe fetiţa noastră de 1 an şi 8 luni prin parc”, mărturiseşte Emilia Dorobanţu în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

Cum a reacţionat când a aflat că este ”târâtă”  într-un scandal, ce a spus soţul ei şi cum au reuşit să lase în urmă această poveste, cântăreaţa Emilia Dorobanţu povesteşte, duminică, de la ora 16.30, în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.