Scandal monstru pe „Insula Iubirii”. Medicii au descoperit ce pastile lua Dee Dee: „Poate să moară”

De: Alexandra Necsoiu / 27.06.2017, 15:13
Scandal monstru pe „Insula Iubirii”. Medicii au descoperit ce pastile lua Dee Dee: „Poate să moară”
Aventurile cuplurilor în Thailanda au atins puncte culminante, începând cu scenele fierbinţi între Diana şi Andy sau cu accidentul lui DeeDee. Diana şi Andy au avut parte de o întâlnire specială, o sedinţă foto senzuală de care cei doi au profitat din plin. Concurenta a vorbit deschis despre cum se simte lângă Andy şi cum a fost prima noapte de dragoste petrecută împreună. Aceasta este şi prima dată în acest sezon când o concurentă şi ispita îşi consumă relaţia, despre care Diana spune că „este completă din toate punctele de vedere”.

Pentru DeeDee, însă, evenimentele au luat o întorsătură mai puţin plăcută, mai ales după o noapte în care a petrecut intens. La petrecere ea a consumat o cantitate mare de alcool, remarcată şi de colegii de insulă. Concurenta i-a liniştit, spunându-le celor din jur să nu îşi facă griji pentru ea, că rezistă la alcool. „Ştii cât am băut la viaţa mea? Mi se spunea (…) Diana beţiva”, a declarat ea în emisiune. DeeDee a continuat petrecerea şi după întoarcerea la resort, iar înainte să adoarmă, a vomitat în baie, justificând că a preferat să provoace asta pentru a nu-i fi rău.

Prima partidă de sex de la Insula Iubirii: Diana şi Andy şi-au consumat relaţia în aşternuturi! FOTO&VIDEO

A doua zi, la Minitel, pe insula fetelor, au fost aduse ATV-uri pentru cei care doreau să se plimbe. Alături de Alexandra şi Raul şi DeeDee a ales să meargă cu ATV-ul, începând să-l conducă cu viteză şi ridicându-se de pe şa. Mai mult, ea a făcut şi drifturi, la vederea cărora Alexandra a exclamat: „Ia uite-o cum face! Mamă, cum se dă nebuna asta”. Însă, la o nouă întoarcere, DeeDee a pierdut controlul ATV-ului, a căzut de pe el, a aterizat greşit şi şi-a rupt piciorul. Vestea s-a răspândit repede şi imediat concurenta a fost transportată la spital, unde a început o serie de teste şi analize pentru a stabili gravitatea traumei medicale. Când fractura şi necesitatea operaţiei au fost confirmate, a fost anunţat şi Robert, care a venit la spital. Supărat de veste şi de faptul că pentru ei şederea pe insulă se încheie într-un mod atât de dramatic, Robert a ajuns în rezerva lui DeeDee unde a îmbrăţişat-o cu lacrimi în ochi.

Însă, DeeDee nu a renunţat la atitudinea sfidătoare şi a început să-i reproşeseze acestuia o bezea trimisă unei ispite. El i-a amintit că au stabilit de acasă mai multe reguli pe care el nu le-a încălcat, spre deosebire de ea, spunându-i că a fost foarte deranjat să vadă cât de mult a băut şi de modul în care DeeDee a interacţionat atât de lasciv cu ispita, din iniţiativa ei. Însă lucrurile nu s-au oprit aici, mai ales că echipa de producţie a emisiunii a aflat, în urma testelor şi analizelor, că pe tot parcursul filmărilor, DeeDee a consumat fără ştirea nimănui şi fără aprobarea unui medic, un calmant puternic, în combinaţie alcoolul. În discuţia avută cu Robert pe holurile spitalului, acesta a fost informat de producătorul emisiunii de riscurile la care DeeDee s-a expus, discutând despre faptul că accidentul a reuşit să preîntimpine de fapt consecinţe mult mai grave.

La rândul ei, Bianca a plecat cu Sorin la o întâlnire unde cei doi s-au simţit foarte bine. Şi după petrecerea unde au dansat împreună, concurenta a luat o decizie pe care a ţinut să o comunice şi echipei. „Nu vreau să ştiu nimic de Liviu”, i-a explicat ea lui Marco. „Hai să îţi spun: el este cu 20 de ani mai mare ca mine. Si eu vreau să îmi dau seama: oare îmi doresc să rămân cu el? Sau îmi doresc un bărbat mai tânar? Toata lumea ştie că îmi place de Sorin, da? Eu dacă văd unele lucruri pe care le face Liviu, poate din răzbunare, cine ştie ce fac cu Sorin. Si eu nu vreau să fac lucrurile astea dintr-o răzbunare. Vreau să fac ce simt,” a declarat Bianca. Cererea ei, de a nu mai primi informaţii despre Liviu, este acceptată de echipa emisiunii, iar decizia aceasta îi aduce linişte. La primul interviu pe care l-a oferit reporterului emisiunii, după această hotărâre, ea a adăugat şi faptul că nu regreta că a venit la emisiune, pentru că are nevoie „să mă cunosc mai bine pe mine. Asta e important acum. Liviu poate este astăzi în viaţa mea, poate mâine nu mai e. Eu trebuie sa fiu cea mai importantă (…) să fiu pe primul loc în viaţa mea.

Alarma de pe insula băieţilor i-a pus pe concurenţi faţă în faţă cu noutăţile de pe insula fetelor. Astfel, Liviu a aflat decizia Biancăi de a se testa pe ea şi de a nu mai afla noutăţi despre el, iar acest lucru şi discuţia cu Radu îl pun în situaţia de a se uita şi la comportamentul lui în relaţiile cu femeile din viaţa lui. Ben vede, de asemenea, scenele de sex ale Dianei cu Andy şi prima lui reacţie a fost să întrebe „câte secunde a durat?”, replicându-i apoi lui Radu că „şi eu am un filmuleţ. Dacă vrei să compari cine e mai bun, poţi să faci comparaţia”, nevrând să repete atunci când prezentatorul emisiunii l-a rugat să mai spună o dată, neînţelegând dacă Ben glumeşte sau vorbeşte serios. După ce, în timpul zilei, Ben i-a prezentat lui Liviu o strategie de răzbunare pe Diana pentru afirmaţiile făcute de aceasta, spunând că vrea o dea în judecată pentru că declaraţiile ei îi pot afecta imaginea şi afacerile, la întâlnirea cu Radu, el decide ca Andy să părăsească insula, să vadă dacă Diana e sau nu îndrăgostită de el.  

Pentru noul cuplu sosit în Thailanda aceste zile par desprinse dintr-un film. Cătălin a fost martorul agoniei băieţilor, iar Nicoleta al extazului fetelor. Cătălin a părut să se integreze mai uşor şi a fost plăcut surprins de ispite, mai ales de cele pe care le văzuse deja la televizor, spunând că sunt foarte frumoase şi sociabile. Pentru partenera lui, Nicoleta, lucrurile nu se desfăşoară însă la fel. Ea a povestit că nu a fost niciodată departe de Cătălin, şi s-a emoţionat la gândul reîntâlnirii cu el. Deşi a petrecut doar o zi pe insula fetelor, Nicoletei a început să i se pară dificil. „Nu credeam că este atât de greu. Sincer. De la televizor mi se părea că ceilalţi exagerează şi fac o dramă. Dar aici, 24 de ore durează parcă trei zile...”, adăugând că cel mai ciudat lucru i se pare cum se comportă fetele, faptul că interacţiunile cu ispitele se transformă deja în relaţii şi simţindu-se foarte singură. Ea a spus într-un interviu că simte că nu are nimic în comun cu ele şi nu le înţelege deloc reacţiile, comportamentele şi decide să transforme experienţa într-o vacanţă de neuitat, departe de fete şi mai aproape de ispite.