Scandal pe FB! Mihai Morar s-a luat de Bobonete: „Bufonete Două Tonete e suspect de un retard care…”

Apropo.ro / 11.08.2014, 08:56
Scandal pe FB! Mihai Morar s-a luat de Bobonete:
După ce Mihai Bobonete s-a plâns că din cauza Radio Zu nu a mai putut susţine un spectacol, Mihai Morar l-a atacat imediat.

„Radio Zu au instalat o scenă chiar lângă Teatrul de vară din Jupiter şi vor fi concerte 3, de la ora 20:00… ceea ce cu părere de rău ne face pe noi nevoiţi să renunţăm la showul de improvizaţie programat luni pe 11 în Jupiter, nu se aude nimic de la bubuială, deci nu putem tehnic depăşi situaţia, asta m-au anunţat organizatori şi m-am gândit să ştiţi şi voi dacă aţi fi fost doritori de noi prin preajmă! Multă sănătate lu’ zu!”, a scris Mihai Bobonete pe pagina sa de Facebook.

Mesajul postat l-a indignat pe Mihai Morar, care nu s-a abţinut şi i-a dat o replică usturătoare.

„Bufonete Două Tonete e suspect de un retard care, omeneşte, mă îngrijorează.

Zice că nu poate respira din cauza Radio Zu.

Hai să vedem. Logic:

1. Scena celui mai mare turneu muzical din România e instalată în Neptun, nu în Jupiter.

2. Spectacolele noastre sunt programate VINERI, SÂMBĂTĂ şi DUMINICĂ. Bufonete nu-şi poate ţine spectacolul învăţat de acasă LUNI, din cauza galăgiei de la scena noastră. Adică la 24 de ore după ce noi stingem luminile!!

3. Chiar şi aşa, să zicem ca viteza sunetului ar fi egală cu viteza melcului… Teatrul de Vară Jupiter e la o distanţă de un kilometru de scena turneului nostru. Iar sunetul e orientat înspre Olimp, nicidecum Jupiter.

4. Bufonete ne urează multă sănătate. Sincer, sunt mult mai îngrijorat pentru sănătatea unuia care la vârsta asta cântareşte cât Două Tonete.

5. Bufonete nu poate respira din cauza Radio Zu. Nu, Două Tonete, cauza deficienţelor tale respiratorii nu e Radio ZU! Cu bunătatea unui medic ţi-o spun!

6. Ne vedem de la 19.00, în Neptun. Aseară am fost peste 20.000. Şi nu ne opreşte nimic şi nimeni. Mai ales un nimeni”, a scris Morar pe Facebook.