Scandal: Răzvan şi Dani, terorizaţi de Horia Brenciu – FOTO

De: Cătălina Matei / 09.09.2016, 12:49
Scandal: Răzvan şi Dani, terorizaţi de Horia Brenciu - FOTO
Filmările pentru show-ul „X Factor”, care va începe vineri, 9 septembrie, de la ora 20.30, presupun multe ore pe care juraţii şi prezentatorii le petrec împreună.

Fie că se fac glume, se cântă, se ascultă muzică, pauzele sunt prilej bun pentru activităţi relaxante, numai bune să alunge oboseala acumulată în timpul filmărilor. Şi nu de puţine ori s-a întâmplat ca somnul să-şi facă şi el loc pe lista activităţilor de relaxare din pauze. Prezentatorii emisiunii, Răzvan şi Dani, povestesc însă că anul acesta Horia Brenciu le-a dat de furcă: pentru că îşi pregăteşte concertele de toamnă, juratul şi-a umplut cabina de instrumente muzicale, iar pauzele sale s-au transformat în adevărate repetiţii.

„Un moment amuzant doar pentru unii, nu însă şi pentru prezentatori, are legărtură cu Brenciu”, povesteşte Dani. „La audiţii se filmează câte 12-13 ore. Noi nu avem cum să stăm aşezaţi, nici pauze nu prea avem. În pauza de masă, încercăm să furăm măcar 20 de minute de somn. În fiecare zi, Horia a decis să îşi programeze câte o repetiţie chiar în camera de alături. Totul a culminat cu o trupă de percuţie. Prin urmare, am dormit în maşină. Dacă arătăm ciudat în episodul cu pricina… vă rugăm să ne iertaţi”, mai spune prezentatorul.