Scandal! Un stelist celebru, prins cu nevasta colegului de teren

De: Nicoleta Nicolae / 27.01.2015, 10:32

Scandal! Un stelist celebru, prins cu nevasta colegului de teren
Ciprian Tănasă şi Adrian Neaga s-au consacrat în fotbal la FC Argeş, aceştia fiind prieteni. Totul s-a rupt însă după ce Tănasă a aflat că soţia sa avea, de aproximativ un an, o relaţie chiar cu Neaga.

Conform unui ziar de sport, Cosmina, soţia lui Ciprian, a divorţat de acesta pentru a-şi continua relaţia cu Rică. Imediat ce a aflat că soţia sa îl înşală, Tănasă a rupt orice legătură cu Neaga, iar prietenia dintre cei doi este acum de domeniul trecutului. La momentul respectiv, fostul atacant al Stelei era căsătorit cu Ela din 2010.

De relaţia Cosminei cu Rică aveau cunoştinţă şi apropiaţii celor doi foşti jucători de la FC Argeş. De altfel, conform surselor fanatik.ro, fostul atacant al Stelei ar fi fost exclus din cercul de prieteni pe care îl frecventau împreună. „Prietenii celor doi nu sînt de acord cu relaţia pe care Rică o are cu Cosmina. Îl critică pe Neaga pentru faptul că i-a stricat casa lui Tănasă. Nu înţelege nimeni cum a putut Rică să-i facă aşa ceva celui mai bun prieten al său. Erau ca fraţii pînă în momentul în care Ciprian a aflat de relaţia pe care soţia sa o are cu Neaga”, a povestit un apropiat al celor doi foşti jucători de la FC Argeş.

 

Tags: