Scandal uriaş! Inna, făcută praf după ce a jucat rol de ţigancă într-o parodie!

De: Mioara Tronaru / 21.01.2014, 10:49

Scandal uriaş! Inna, făcută praf după ce a jucat rol de ţigancă într-o parodie!
BRomania, filmuleţul în care Inna joacă rolul unei ţigănci care trăieşte la Miami, a inflamat internauţii.


Regizorul Matei Dima, câştigătorul primei ediţii YouTube Music Awards a realizat, zilele trecute, un nou clip pentru proiectul BRomânia.

De acesta dată, personajul principal al videoclipului este interpretat de cântăreaţa Inna, care cântă şi dansează pe o melodie ţigănească şi copiază întocmai mimica şi gestica unei femei de etnie rromă. Deşi până în prezent, videoclipul a fost vizionat de 26.700 de internauţi, a primit 243 de aprecieri şi 37 de voturi împotrivă, iată că nu trece zi fără ca filmuleţul Innei, alias Instagrama, să nu fie aspru criticat de către români.

“Daca ai putin respect pentru Romania ai sterge in clipa asta acest clip total idiot care pare o gluma pentru tine. E INNA, dar crede-ma ca nu este bine ce faceti voi in acest clip! DELETE”, se spune intr-un comentariu. “De ce intotdeauna stricati ceva frumos? De ce trebuie sa o dati mereu pe tiganie, nu stiu…Dupa ce ca suntem vazuti ca tigani in toata lumea, stricati si imaginea Innei care.. era singura ce ne mai salva la capitolul asta. Suntem satui de tiganii unsubscribe bromania Ă Inna fie el pamflet sau nu!”, spune un alt internaut, in timp ce un altul adauga: “Si ne mai miram de ce toti ne considera tigani…”

Matei Dima, regizorul seriei BRomania explica de ce realizează astfel de filmuleţe scurte pe care, ulterior, le încarcă pe youtube.
„Majoritatea oamenilor din România duc o viaţă grea şi BRomânia vreau să reprezinte o pauză de 15 secunde pe zi în care, dacă mi-am făcut treaba bine, sî îi determine pe oameni să se detaşeze, sa râdă. Lumea pare să fie foarte receptivă, aşa că voi continua să mă exprim liber prin intermediul acestor filmuleţ”, a explicat Dima, creatorul canalului BRomania de pe youtube.
 

Tags: