Scandal uriaş între Claudia Cream şi Mihai Morar! “Unde *** mea te crezi aici?”

De: Cătălina Matei / 06.10.2014, 10:14
Scandal uriaş între Claudia Cream şi Mihai Morar! “Unde *** mea te crezi aici?”
Claudia Cream îl acuză pe realizatorul Mihai Morar că a avut remarci rasiste la adresa fiului său.

Mai mult, cântăreaţa a povestit cu lux de amănunte întreg incidentul petrecut în timpul emisunii „Răi, da’ buni.

Dragii mei, în seara aceasta am avut neplăcerea de a fi prezentă la emisiunea Rai da’ Buni, unde am avut marea dezamăgire de a găsi un prezentator (Mihai Morar) rasist, abuziv, ignorant, neprofesionist, plin de ură, agresiv. De luni, 29 septembrie, când echipa Rai da’ Buni a fost prezentă la premiera filmului meu „Terapie pt. crimă” şi nu au mai avut timp să intrăm în direct am stabilit ca miercuri voi fi invitată în platoul emisiunii „pentru a avea timp” (aşa mi s-a spus) pt. a vorbi despre film, lansarea unui nou single şi în general despre proiectele mele. Am fost amânată până astăzi, când am făcut un efort să ajung pt. că a trebuit să scurtez o altă filmare pt. a ajunge la ei în emisiune, deoarece au insistat foarte mult să vin. Subiectele din emisiune au durat mai mult decât a fost prevăzut, probabil, şi au rămas fix 5 min. pt. mine la sfârşit să vorbim şi să şi cânt piesa. Nicio problemă până aici, se mai întâmplă, mai ales că era vorba de o bătrânică care avea nevoie de ajutor.

Când am intrat în platou, Mihai Morar mi-a adresat două propoziţii şi bineînţeles că abia am avut timp să-i răspund, m- a spus că am un copil mulatru şi că m-am mutat definitiv în România, aşa a presupus el… nu ştia de ce am venit la emisiune, nu l-a interesat de ce am fost invitată de către propria-i echipă.. reacţia normală, decenţă, profesionistă, de bun simţ, ar fi fost nişte scuze şi promisiunea că vom avea altă dată timp de vorbit despre ceea ce am fost iniţial invitată să vorbesc. După ce am ieşit din live, am avut”îndrăzneala” de a-l întreba ce s-a întâmplat. (pe un ton prietenos, calm).

Răspunsul a fost unul şocant, abuziv, pe un ton foarte ridicat (ţipăt), întrebându-mă într-un mod foarte agresiv  „care e problema mea?” şi „de ce mă cert cu el?”! Eu i-am spus că nu mă cert cu el şi că îl rog să se calmeze şi l-am întrebat de ce tot ce a putut să zică este o remarcă rasistă la adresa fiului meu şi faptul că m-am mutat definitiv în România, după care m-a grăbit să cânt.

Mi-a spus (urlând, gesticulând, aprinzându-şi o ţigară tremurând de nervi, printre mai multe injurii pe care nu am cum să le reproduc) că nu găseşte nimic greşit în ceea ce a spus el şi îl citez „cu fiţele astea să te întorci în America, unde p…a mea te crezi aici?”(extrem de agresiv)! Domnule Morar, Oamenii pot fi albi, creoli, galbeni, roşii, roz, verzi etc… atunci când te referi la o persoană şi primul lucru pe care îl spui pt. descrierea persoanei într-o discuţie este culoare pielii acestuia, se numeşte rasism.

Potrivit legii audiovizualului este o formă de discriminare referirea la rasă, etnie, religie, orientare sexuală şi se sancţionează potrivit legii. Eu am fost educată şi crescută să văd toţi oamenii ca pe copiii lui Dumnezeu, să văd binele şi frumosul din ei, să îi respect şi să tratez pe toată lumea aşa cum eu îmi doresc să fiu tratată. Mă întorc acasă în România cât de des pot pentru că îmi iubesc ţara şi îmi doresc ca Noah, fiul meu, să cunoască şi cultura noastră şi nimic, niciun comentariu răutăcios nu mă va face să îmi opresc activitatea profesională în Ţara mea Sau să vin acasă la mama şi tatăl meu împreună cu fiul şi logodnicul meu. Comportamentul tău, Mihai, nu ar face cinste nici unui bărbat pe lumea asta, de oriunde ar proveni el, şi orice culoare ar avea, nu m-am aşteptat nicio clipă că mă mă voi duce la emisiune la Antena Stars şi voi pleca de acolo înjurată, abuzată, desconsiderată şi judecată. Ne vom ruga pentru tine, liniştea şi fericirea ta, dragă Mihai!”, a povestit Claudia Pavel pe o reţea de socializare.


Mihai a fost luat la rost de prietenii virtuali, iar o internaută chiar l-a întrebat de ce nu are bun simţ.

Prezentatorul Antena Stars a reacţionat imediat, iar cuvintele lui la adresa Claudiei au fost foarte dure. El a spus că artista are ifose şi că uită „cu nesimţire” să spună întreaga poveste. La final, Mihai a adăugat că a dat prea multe explicaţii pentru „un nimeni şi un nimic”.

„Suferi de necunoaştere cronică. Nu ai văzut emisiunea, habar nu ai ce s-a întâmplat, îţi place să arunci cu noroi. Eşti genul celui care prinde o vorbă din zbor şi apoi se laudă că ia atitudine. Dacă îţi spun că respectiva a stat în emisiune pentru că am prelungit cu voia mea momentul din emisiune în care o aveam invitată pe mămăiţa de 84 de ani amendată de Poliţia Locală pentru că vinde pătrunjel în piaţă, ai spune aceleaşi vorbe?! Şi crede-mă, pentru mine e mult mai importantă o bunicuţă ce face 60 km pe zi ca să îşi cumpere o pâine, o amărâtă care nu are lemne şi haine pentru iarnă, batjocorită de stat, rude şi copii, decât o dizeuză strămutată peste ocean, care n-a cunoscut niciodată gloria nici în ţara ei natală, dar o vizitează din când în când cu ifose de mari vedetă hollywoodiană… O închipuită care mai şi minte şi strigă „rasistul!!!”, uitând cu nesimţire să spună că în emisiune rasistul i-a spus de vreo trei ori: «Arăţi superb! Cât de bine îţi prinde maternitatea!» Dar cred că am dat prea multe explicaţii deja pentru un nimeni şi un nimic, de fapt”, a scris Mihai, drept răspuns la comentariul femeii.