Scandal uriaş! Paul Ipate, acuzat că ar fi ştiut dinainte probele de la duel

De: Cătălina Matei / 08.06.2016, 12:25
Scandal uriaş! Paul Ipate, acuzat că ar fi ştiut dinainte probele de la duel
Sezonul 2 din Ferma Vedetelor a fost câştigat de actorul Paul Ipate. Actorul în vârstă de 31 de ani a pus mâna pe cei 50.000 de euro, după ce i-a învins pe Maria Constantin şi Vasile Calofir.

A avut mulţi admiratori, însă există multe voci care susţin că, pentru actor, s-ar fi făcut jocurile dinainte, iar el ştia, în dese rânduri, ce probe îl aşteapta în competiţia de la Ferma Vedetelor.

Ce nu ştiai despre actorul Paul Ipate? Câteva lucruri interesante despre câştigătorul de la Ferma Vedetelor

Surse din Cipru susţin ca Paul Ipate ar fi fost “ajutat” puţin să fie cel mai bun din emisiune. Dincolo de faptul că, pe micul ecran, s-ar fi difuzat numai momente în care el apărea în ipostaze care să îl favorizeze, în ziua finalei cu Vasile Calofir, de pildă, la prima proba, Paul ar fi ştiut la ce va fi supus. Astfel, se merge pe ideea că, în labirintul pe care ar fi trebuit să îl străbată pentru a ajunge la un clopoţel câştigător, vedeta ştia dinainte care era traseul corect.

Paul Ipate, marele câştigător de la Ferma Vedetelor: Ce va face cu cei 50.000 de euro?

 “A fost foarte relaxat atunci când a terminat proba, nu a schiţat nici măcar un gest de bucurie, a ajuns şi prea repede la…”destinaţie”, în condiţiile în care era destul de dificil”, au spus persoane de la faţa locului pentru wowbiz.ro.

Paul Ipate şi Jojo, detalii picante despre relaţia lor amoroasă

Un alt exemplu concludent: proba statuilor. Actorul l-a avut pe soţul Mariei Constantin drept oponent: “Marcel are 53 de ani şi la vârsta sa a reuşit sa stea 27 de minute într-un picior. E greu, încercaţi şi voi acasă să staţi aşa să vedeţi cât timp rezistaţi. Paul Ipate are 31 de ani, cu 22 mai puţin ca Toader şi e practicant de yoga, lucru care l-a ajutat foarte mult. Însă, această probă nu a fost echitabilă pentru amândoi, l-a ajutat să câştige.”