SCANDAL! What’s Up s-a retras de la Exatlon după o ceartă cu Lili Sandu: „Îţi trag una peste ochi!”

De: Cristiana Trifu / 06.09.2018, 12:29
SCANDAL! What's Up s-a retras de la Exatlon după o ceartă cu Lili Sandu:
Cântăreţul What's Up a hotărât să părăsească show-ul „Exatlon“, difuzat de Kanal D. Anunţul a fost făcut de prezentatorul Cosmin Cernat, iar printre motivele care au stat la baza acestei decizii neaşteptate se numără şi o dispută cu Lili Sandu.

„A venit momentul să vă explic care este, pe scurt, situaţia lui What’s Up. Din păcate, el nu mai poate continua. Exatlonul este un concurs extrem de dificil, cu probe foarte dure. El a hotărât să renunţe. Îi dorim cu toţii mult succes în cariera lui artistică“, a anunţat Cosmin Cernat.  „Îmi pare rău, n-am mai rezistat psihic, îmi cer scuze, vă las casa….“, le-a spus cântăreţul coechipierilor săi.

Replici tăioase cu între artist şi Lili Sandu

Sacandalul a început de la faptul că Lili Sandu spărgea o nucă de cocos în timp ce What’s Up dormea. 

„Îţi spun frumos şi respectuos, nu există respect, dar se cere respect. Nu ai cum să ceri respect când nu oferi respect, asta-i foarte clar”, a spus artistul. „Nu e vorba de respect aici. Nu ştiam că dormi, am crezut că stai aşa, întins…”, a spus Lili Sandu. Replicile au continuat până când Lili Sandu a spus: „Tu nu ţipi la mine că vin şi îţi trag una peste ochi!”.

Actriţa Lili Sandu face parte din echipa Faimoşilor în sezonul doi Exatlon România, care a debutat pe 29 august la KANAL D Romania. Deşi pare o femeie sensibilă, Lili le-a arătat tuturor că este neînfricată în momentul în care s-a accidentat pe traseu şi a continuat proba până la final, deşi avea o problemă la articulaţia umărului. 

La finalul probei, Lili Sandu a cerut ajutorul medicilior. „Nu contează de câte ori câştigi, contează de câte ori te ridici. Sper să ajut această echipă cât pot eu de mult şi sper să evoluez“, a declarat Lili Sandu înainte de accidentarea de la Exatlon.