Scandaloasa Kylie

Apropo.ro / 02.07.2002, 16:46
Scandaloasa Kylie
Fostul coregraf al lui Kylie Minogue, Venol King, face dezvaluiri legate de aventura amoroasa pe care a avut-o cu diva. "Este o amanta fabuloasa", a povestit el. "Kylie îsi mangaia corpul în fata oglinzii atunci cand faceam dragoste. Obisnuiam sa o încurajez sa se priveasca în


Fostul coregraf al lui Kylie Minogue, Venol King, face dezvaluiri legate de aventura amoroasa pe care a avut-o cu diva. „Este o amanta fabuloasa”, a povestit el.

„Kylie îsi mangaia corpul în fata oglinzii atunci cand faceam dragoste. Obisnuiam sa o încurajez sa se priveasca în oglinda si sa se atinga senzual, pentru a putea reproduce miscarile si pe scena.”

Kylie gasise o modalitate pe cat de ingenioasa pe atat de senzuala pentru a „masura” daca s-a îngrasat sau nu: îsi aseza fundul obraznic în palmele iubitului ei. Daca se încadrau perfect în „tipar”, atunci era linistita. Mai mult, acesta trebuia sa-i maseze fesele timp de 20 de minute zilnic.

Aventura lui King cu Kylie Minogue a fost cel mai bine pazit secret de pana acum.

„Kylie a fost scandaloasa, aventuroasa si extrem de senzuala”, a spus King. Relatia lor a durat 18 luni.

„A mers totul struna, pana cand a întalnit pe altcineva”, declara cu regret King. „Sper sa-si gaseasca fericirea. Kylie chiar are nevoie de afectiune. Eu stiu asta.”

Sursa:

Tags: