SCANDALOS! De ce va fi reeditat „Flight”, noul film cu Denzel Washington (Trailer)

De: Gabriela Voicu / 06.11.2012, 15:00
SCANDALOS! De ce va fi reeditat
"Flight", noul film în care joacă actorul Denzel Washington, ar putea fi reeditat din cauza unui conflict cu repreentanții unui brand de bere renumit. Află mai multe!

Pelicula „Flight”, în care Denzel Washington joacă rolul unui erou care devine peste noapte acuzat și trebuie să lupte pentru a scăpa de condamnarea la închisoare, ar putea fi reeditata, ca urmare a unei sesizări din partea reprezentanților celebrului brand de bere Budweiser.

Managerii companiei Anheuser-Busch, care produce berea Budweiser, le-au cerut celor de la Paramount Pictures să scoată din film toate cadrele în care apare acest produs, susținând că nu au aprobat utilizarea lui în film. Potrivit scenariului, personajul lui Denzel Washington este acuzat că a consumat alcool înaintea unui zbor aviatic, iar berea Budweiser apare în câteva cadre.

„Nu am promova niciodată în acest mod podusul nostru. Suntem recunoscuți de multă vreme ca susținători ai consumului de alcool în mod responsabil și ai prevenirii conducerii sub influența alcoolului. Suntem dezamăgiți că producătorii filmului au ales brand-ul nostru de bere în acest context”, a declarat Robert MCCarthy, vicepreședinte Budweiser, confirmând că a cerut companiei să scoată cadrele compromițătoare.

Cei de la Paramount Pictures nu au comentat oficial pe marginea acestui subiect.

Filmul „Flight” a fost lansat săptămâna trecută în cinematografele din SUA și a avut încasări de 25 de milioane de dolari în primul weekend. Denzel Washington joacă rolul unui pilot (Whip Whitaker) care reușește să salveze de la moarte 98 de pasageri, dintre cei 102 aflați la bordul avionului său. În loc de aplauze și felicitări, el se trezește implicat într-o anchetă complicată, fiind suspectat că ar fi consumat alcool înainte de a urca la manșa avionului. Whitaker este conștient de problema lui, mai ales că este dependent de alcool, și încearcă în paralel cu ancheta să renunțe la viciul care îi afectează cariera și viața privată.