Scandalul Bill Cosby continuă: victima face confesiuni la CNN (Video)

Apropo.ro / 14.11.2014, 17:00
Scandalul Bill Cosby continuă: victima face confesiuni la CNN (Video)
Barbara Bowman avea 17 ani când l-a întalnit prima oară pe actorul Bill Cosby. 30 de ani mai tarziu, ea l-a acuzat pe celebrul actor american de viol si agresiune sexuală. Un scandal american care ţine astăzi prima pagină a ziarelor.

Scandalurile de natură sexuală ţin întotdeauna prima pagină a ziarelor. În aceste săptămâni este rândul actorului american Bill Cosby care este acuzat ca, în urma cu 30 de ani, a violat la o petrecere o tânără actriţă de numai 17 ani. Fireste, stafful de management al actorului a negat toate acuzaţiile, dar victima, acum în vârstă de 47 de ani, îsi susţine tot mai public afirmaţiile. Astfel, ea a fost invitată la emisiunea de pe CNN a lui Don Lemon unde a povestit cu lux de amanunte ce s-a întamplat în acea seara. „A fost nevoie de 30 de ani ca cineva să mă creadă. Eram o fata din Denver, visam să devin actriţă asa că m-am mutat la New York unde l-am cunoscut ” Intrebată dacă i s-au facut avansuri înainte de pretinsul viol, doamna Bowman a spus că mediul în care se învârtea era unul foarte manipulator, că au existat semne. Am fost drogată si apoi violată în timp ce eram sub efectul acestora.”

Barbara Bowman a fost acuzată de o anumită parte si că multe din confesiunile ei sunt invenţii si a fost intrebată de ce s-a prezentat atât de tarziu cu aceste confesiuni: „Nu vreau nicio inţelegere financiară. Vreau doar să le arat oamenilor adevarata lui faţa.[…] Speranţa mea e că această mărturie a mea să ajute si alte victime ale celor bogati si puternici. Dacă am fost de ajutor unei singure persoane, atunci scopul meu a fost îndeplinit.” a mărturisit actriţa pentru Dailymail.co.uk