Scandalul la Casa Regală a Marii Britanii continuă: Prințul Harry trebuie să își facă testul ADN

Apropo.ro / 15.10.2012, 17:30
Scandalul la Casa Regală a Marii Britanii continuă: Prințul Harry trebuie să își facă testul ADN
Scandalul în care a fost implicat Prințul Harry al Marii Britanii continuă. Titlul său este în pericol și i s-a cerut un test ADN.

Regina Elizabeth a-II-a a Marii Britanii este în continuare supărată pe nepotul ei, Prințul Harry, în urma apariției fotografiilor cu el gol, la o petrecere.

După ce a dat în judecată câteva publicații britanice pentru că au oferit publicului imaginile cu nepotul ei gol pușcă, Regina i-a cerut lui Harry să-și facă testul ADN.

Regina Elizabeth a II-a nu este foarte sigură că el este, cu adevărat, nepotul ei natural.

Harry si James

James Hewitt și presupusul fiu… prințul Harry

La un moment dat exista un zvon potrivit căruia Harry este rezultatul unei aventuri amoroase dintre Prințesa Diana și James Hewitt, instructorul ei de călărie.

Potrivit National Enquirer, Prințul Charles s-a arătat indignat de dorința mamei sale, Regina: „Harry este fiul meu și nu permit Alteței Sale Regale să îl supună unui asemenea test„.

Prințul Charles a văzut și el imaginile cu fiul său, însă supărarea lui nici nu se compară cu deciziile luate de Regină. Ceea ce vrea ea este să se facă lumină pentru totdeauna în acest caz, iar momentul este unul prielnic.

Dacă Prințul William s-a așezat la casa lui, alături de Kate Middleton, Harry este văzut în continuare ca „oaia neagră” a familiei. Fiecare pas îi este urmărit și analizat. De-a lungul timpului s-a menționat că Regina nu a iubit-o niciodată pe Lady Di, iar testul ADN ar clarifica dacă ea a avut sau nu o relație extraconjugală cu instructorul.