Scandalul orgiilor lui Berlusconi revine in actualitate!

De: Marian Andrei / 21.07.2009, 18:00
Scandalul in care a fost implicat Berlusconi reinvie dupa ce presa a publicat un dialog al acestuia cu o dama de companie

Scandalul privind orgiile organizate de premierul Italiei, Silvio Berlusconi, iese din nou din umbra dupa ce pe internet a fost postata inregistrarea unei convorbiri avuta de acesta cu una dintre damele de companie.

Inregistrarea a fost facuta de Patrizia D’Addario, una dintre "fetele vesele" care au participat la petrecerile organizate in vilele lui Berlusconi

In aceasta conversatie, inregistrata toamna trecuta la resedinta din Roma a premierului, se aude o voce masculina, atribuita lui Silvio Berlusconi, care se adreseaza unei femei: "Si eu voi face un dus… iar apoi ma astepti in patul cel mare, daca termini prima?".

"Care pat mare… cel de la Putin?", intreaba Patrizia D’Addario. "Cel al lui Putin", raspunde vocea masculina, la care femeie raspunde: "Ah, ce dragut este… cel cu perdele".

Potrivit Patriziei D’Addario, Silvio Berlusconi are un pat cu baldachin oferit de premierul Rusiei, Vladimir Putin.

Patrizia D’Addario se afla in centrul unei anchete judiciare – care nu il vizeaza direct pe Silvio Berlusconi – referitoare la mai multe dame de companie care ar fi participat la petreceri organizate in vilele premierului italian, printre care se spune ca ar fi existat si romance.