Scandalul privind paternitatea fiului cel mic al lui Michael Jackson continuă

Apropo.ro / 18.04.2012, 15:30
Scandalul privind paternitatea fiului cel mic al lui Michael Jackson continuă
Un fost bodyguard care a lucrat pentru Michael Jackson revine cu afirmațiile potrivit cărora el ar fi tatăl biologic al lui Blanket, fiul cel mic al megastarului.

Fostul bodyguard, un britanic, care a lucrat pentru Michael Jackson afirmă că el este tatăl fiului cel mic al artistului. El a mai încercat să își facă dreptate în acest caz și în anul 2010, dar fără niciun rezultat.

Maestru de arte marțiale, Matt Fiddes – 34 de ani, a stârnit din nou un scandal peste ocean, cu povestea lui. El a înaintat judecătorilor niște documente prin care vrea să demonstreze că este tatăl lui Blanket, născut Prince Michael Jackson II, acum în vârstă de 10 ani. Britanicul spune că are toate drepturile legale pentru a-și vedea fiul.

Matt susține că i-a donat lui Michael Jackson sperma sa, în 2002, înainte ca Blanket să se nască. Fostul bodyguard este pregătit să facă și testul ADN, și cere familiei accesul la vizite regulate.

Matt alaturi de MJ

Matt (cel cu umbrela) alături de MJ

„Michael este tatăl lor și nu vreau să schimb acest lucru, dar vreau ca acest copil să facă parte din viața mea. Singura cale de a rezolva ceva este să merg în fața judecătorilor, pe cale legală. Știu că Blanket este al meu, dar vreau un verdict final”, a declarat britanicul.

Matt Fiddes a întrerupt orice legătură cu familia Jackson, din 2009, aceștia refuzănd să mai stea de vorbă cu el.

Și Fiddes mai are alți trei copii, la fel ca Michael, mai declară că megastarul i-a mărturisit personal că el este tatăl biologic al micuțului, în noiembrie 2002, la puțin timp după faza în care Michael ținea copilul în afara balconului, pentru public.

„L-am întrebat – este Blanket copilul meu?, iar el mi-a spus că Da și că a folosit sperma mea”, a mai adăugat Matt.

Fiddes o mai acuză și pe mama lui MJ, Katherine – 81 de ani, că a făcut eforturi disperate pentru ca el să nu mai ia legătura cu membrii familiei Jackson, și spune că este interesată doar de banii moșteniți de copii de la tatăl lor.

Michael Jackson a murit în iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, în urma unei intoxicații acute cu medicamente.