Scândura, noul accesoriu pentru bărbați în 2013 (Video)

Apropo.ro / 08.01.2013, 18:20
Scândura, noul accesoriu pentru bărbați în 2013 (Video)
Uimitor, dar adevărat. Bărbații sunt condamnați să poarte capul acoperit cu scânduri pentru a fi în tendințe în 2013. Asta recomandă designerii.

Pălării bizare din lemn au acoperit chipurile modelelor masculine ce au defilat la Săptămâna Modei Masculine de la Londra.

Invitații, printre care și David Grandy, membru în Consiliul Modei Britanice, a declarat că este uimit de ce vede pe podiumuri și ar dori ca Londra să devină o capitală a modei masculine.

Designerii britanici par a fi mult mai aventuroși decât cei din Europa sau Statele Unite.

Accesoriile din scândură fac parte din colecția celor de la MAN, care este o colaborare între Topman și Fashion East.

Din colecția lor mai fac parte ținutele all black lejere, unde până și fața modelelor a fost vopsită.

Colecția MAN pentru bărbați toamnă-iarnă 2013 a fost realizată de designerii Agi & Sam, Astrid Andersen și Craig Green, ce au fost aleși de Nicola Formichetti (alături de Charlie Porter și Tim Blanks) pentru a-și aduce aportul creativ la MAN. Acest lucru se întâmplă anual, iar Nicola este cea care alege designerii care să colaboreze cu MAN, astfel ei fiind ajutați să prezinte și să-și lanseze propriile label-uri.

În cele trei zile de festival și-au prezentat creațiile în jur de 60 de designeri de modă masculină, ce au reușit să-și vândă produsele la clienți din peste 45 de țări.