Scapa de kilogramele in plus, in sezonul rece

Apropo.ro / 31.01.2012, 14:20
Scapa de kilogramele in plus, in sezonul rece
Dieta echilibrata din punct de vedere nutritional este o metoda simpla de a scapa de kilogramele nedorite, in sezonul rece.

Nutritionistii ne spun ca in sezonul rece sunt contraindicate dietele severe, caci acestea slabesc organismul de nutrienti, dar si sistemul imunitar.

In sezonul rece, pentru o dieta echilibrata, dar si pentru eliminarea kilogramelor in plus, este recomandata o alimentatie care sa includa vitaminele, mineralele, grasimile bune si proteinele. Hidratarea este un lucru extrem de important.

Nutritionistii ne ofera cateva reguli de baza pentru o dieta, in sezonul rece:

hidratarea corecta, contribuie la eliminarea toxinelor din organism, dar si la accelerarea arderii grasimilor. Opt pahare de apa pe zi ajuta la silueta.

supele de pui sau legume sunt necesare si ideale in cazul celor care vor sa slabeasca. Ele sunt bogate in vitamine si minerale.

micul dejun este important, pentru un organism sanatos. Nutritionistii recomanda un mic dejun bogat, la care se poate servi oua fierte sau prajite, la care se poate adauga branza si rosii. Cerealele sunt o alta optiune pentru masa de dimineata, la fel si painea neagra cu sunca, branza sau cascaval.

Pe langa toate aceste recomandari alimentare sanatoase care te ajuta sa te mentii in forma, nu uita nici de cele 30 de minute de miscare zilnica.

Citeste mai multe detalii despre trucuri pentru a elimina kilogramele in plus in sezonul rece, pe Gandul.info