Scapă de mahmureală, cu ajutorul plasturilor

Apropo.ro / 16.11.2012, 19:00
Scapă de mahmureală, cu ajutorul plasturilor
O problemă ce afectează multe persoane care se distrează în compania unui pahar de băutură are un nou remediu.

Spune stop mahmurelii de a doua zi, folosind un pasture minune care înlătură toate durerile de cap și alte stări cauzate de prea multă băutură.

Atunci când consumi prea mult alcool, complexul de vitamine B, precum și alți nutrienți, scad mult ca valoare în organismul tău, din cauza efectului diuretic al băuturii acoolice. Acesta este un efect nedorit al sistemului central nervos, care se traduce prin mahmureală.

Printre simptome se numără durerile de cap, greața, sensibilitate la lumină și sete nepotolită, pe care cei care au trecut prin asta le cunosc prea bine.

Dar nu ar fi minunat să continui să bei până nu mai poți, dar să scapi de efectul acoolului de a doua zi?

plasture mahmureala

Aparent, o companie crede că a găsit remediul ideal: un plasture ce previne mahmureala. Acesta conține cantitatea de vitamine și nutrienți pe care organismul tău o pierde, pentru a preveni acest dezechilibru natural.

Doctorii Leonard Grossman și Alex Fleyshmakher, cei care au inventat plasturele Bytox, au realizat o serie de experimente până să ajungă la acest produs final. Și-au injectat compexul de vitamine B intravenos, plus alți nutrienți, și curând au realizat efectul benefic.

Atunci li s-a aprins un beculeț și s-au gândit cum ar putea transforma leacul lor într-un produs pe care să îl comercializeze. Lichidele și pastilele au ieșit din calcul, căci în stomac alcoolul le anihilează efectul. Intravenos, nu prea era o opțiune la îndemână.

Așa s-a născut plasturele contra mahmurelii, ce eliberează compușii prin piele spre sânge.

Plasturele Bytox se aplică cu 45 de minute înainte de a consuma alcool, și se menține pe piele timp de 8 ore după. Se găsește pe piața din UK și costă între 15 dolari pachetul cu 5 plasturi, și 150 de euro cel cu 50 de plasturi.