„Scapati-ma de mama!”… dupa 30 mai

De: Dragos Tanase / 23.05.2008, 15:12
Super-comedia "Scapati-ma de mama!/Smother" va fi lansata de catre MediaPro Distribution, din 30 mai, in cinematografele din Romania.

Cu o distributie de zile mari, Diane Keaton, Liv Tyler si Dax Shepard, super-comedia “Scapati-ma de mama!/Smother” va fi lansata de catre MediaPro Distribution, din 30 mai, in cinematografele din Romania.

Ce-ai face daca s-ar muta mama ta la tine si n-ar mai pleca? Cand Noah Cooper (Dax Shepard), de 29 de ani, e concediat din slujba lui de terapeut, i se pare ca nici c-ar putea avea o zi mai proasta.

Cand ajunge acasa, casa lui deja plina devine si mai dezechilibrata cand Marilyn (Diane Keaton), mama posesiva a lui Noah vine cu cei cinci caini ai ei dupa ea, pentru ca are nevoie de un loc in care sa stea.

De aici incepe adevarata comedie, caci Noah este nevoit sa invete sa infrunte presiunea gasirii unei noi slujbe, o sotie care vrea cu disperare un copil si, cel mai grav, o mama care nu mai termina cu dadacitul.

Secventa din filmul SCAPATI-MA DE MAMA Diane Keaton (Marilyn Cooper) si-a dovedit versatilitatea in anii \’70, jucand alaturi de Woody Allen intr-o serie de comedii (Annie Hall – pentru care a castigat un Oscar la categoria "Cea mai buna actrita", Love and Death / Dragoste si moarte, Manhattan), precum si un rol serios in trilogia lui Francis Ford Coppola, Godfather / Nasul.

Actrita innascuta si dezinvolta, Diane Keaton a jucat la fel de bine roluri de femei moderne tulburatoare, dar si zapacite.

Alaturi de ea, joaca si frumoasa Liv Tyler (Clare Cooper), fiica solistului Steven Tyler din trupa Aerosmith.

De la varsta de 14 ani, Liv si-a inceput cariera ca model la New York. Dupa un an de modelling, a decis sa devina actrita si i s-a oferit rolul lui Cllie din filmul Heavy.

Secventa din filmul SCAPATI-MA DE MAMA Dupa o singura auditie, la numai trei saptamani dupa aceea a fost distribuita in Silent Fall / Dincolo de tacere. Cariera ei a luat avant odata cu rolurile din Empire Records, Armageddon-Sfarsitul lumii? si cu trilogia The Lord of the Rings / Stapanul inelelor.

Actorul Dax Shepard si-a facut din aptitudinile de comediant o cariera importanta intr-o perioada scurta, talentul lui de improvizator conducandu-l spre rolul din emisiunea cu camera ascunsa, Punk’d, alaturi de Ashton Kutcher.

Desi a lucrat numai un sezon la emisiune, ca agent de teren, Shepard a devenit o celebritate aproape peste noapte si, curand, a primit si alte proiecte, inclusiv filmele: Zathura / Zathura: O aventura spatiala, Without a Paddle / Fara o vasla si Employee of the Month / Premiantul lunii.

Filmul “Scapati-ma de mama! / Smother” va rula incepand cu data de vineri, 30 mai 2008, la cinematografele: Hollywood Multiplex si Movieplex precum si in reteaua Cinema City de la Timisoara si Iasi.

Afisul filmului SCAPATI-MA DE MAMA