Scarlett Johansson cântă în trupa de fete The Singles – audio

De: Carmen Ulian / 23.02.2015, 15:00
Scarlett Johansson cântă în trupa de fete The Singles - audio
Actrița Scarlett Johansson a înființat alături de basista Este Haim o trupă de fete care se numește The Singles, iar stilul abodat este super-pop și dance.

Scarlett Johansson, 30 de ani, a lansat alături de Este Haim și alte trei fete care înainte formau trupa Haim, Kendra Morris, Holly Miranda și Julia Haltigan, prima lor piesă intitulată Candy.

Primul lor single abordează genul pop&dance și a fost produsă de Dave Andrew Sitek de la grupul indie TV on the Radio. Single-ul va fi lansat prin casa de producție a lui Dave, Federal Prism. Discul de vinil poate fi pre-comandat și costă 24 de dolari.

Scarlett spune că și-a dorit o trupă de fete și să compună muzică pentru un astfel de grup. Actrița spune că a fost inspirată de trupele anilor 80 precum the Bangles, the Go-Go și Grimes din Canada.

Scarlett Johansson a fost cântăreață profesionistă mulți ani. Și-a arătat talentul muzical în 2013 în pelicula Los in Translation. În 2008 și-a lansat albumul de debut Anywhere I lay My Head, pe care au fost incluse multe coveruri ale lui Tom Waits, inclusiv piesa Falling Down din 1988.

În 2009 a lansat un album în colaborare cu Pete Yorn intitulat Break Up. Tot în 2009 a lansat un cover după piesa Last Goodbye a lui Jeff Buckley pentru coloana sonoră a peliculei He’s Just Not That Into You, din a cărei distribuție au făcut parte Bradley Cooper, Jennifer Connelly, Ginnifer Goodwin, Justin Long și Drew Barrymore.

Scarlett a continuat cu piesa Before My Time, în 2012, ce a fost inclusă pe coloana sonoră a documentarului nominalizat la premiile Oscar – Chasing Ice.

De asemenea, actrița americană a mai interpretat piesa The Moon Song alături de Joaquin Phoenix in filmul her, regia Spike Jonze, din 2013, ce a căștigat premiul Academy pentru cel mai bun scenariu.