Scarlett Johansson si Reebok creaza colectia Hearts

Apropo.ro / 28.07.2006, 15:53
Scarlett Johansson si Reebok creaza colectia Hearts
Actrița Scarlett Johansson a încheiat un contract cu Reebok pentru crearea și promovarea unei linii de articole sportive retro-chic, care se va numi "Heart", informeaza eonline.com. "Reebok are un renume în dezvoltarea și conceperea de produse inedite pentru femei, de

Actrița Scarlett Johansson a încheiat un contract cu Reebok pentru crearea și promovarea unei linii de articole sportive retro-chic, care se va numi „Heart”, informeaza eonline.com.

„Reebok are un renume în dezvoltarea și conceperea de produse inedite pentru femei, de aceea parteneriatul cu aceasta companie pentru lansarea liniei Scarlett «Hearts» Rbk este perfect”, a declarat Johansson, în vârsta de 21 de ani, într-un comunicat. „Sunt foarte entuziasmata sa lucrez cu Reebok la conceperea acestei linii”, a adaugat actrița.

Linia de articole sportive Scarlett „Hearts” Rbk va fi lansata în primavara anului viitor, iar Johansson va fi și imaginea acestei linii de produse.

Starul din „Rataciți printre cuvinte” a primit nenumarate complimente din partea revistelor mondene pentru stilul sau Old Hollywood glamour.

Cea mai recenta muza a regizorului Woody Allen este și una dintre imaginile firmei L’Oreal Paris și a facut reclama pentru un parfum creat de firma Calvin Klein și pentru o linie de produse de la Louis Vuitton.

Johansson a jucat în doua filme regizate de Woody Allen, thriller-ul romantic „Match Point” și „Scoop”, care va fi lansat vineri în SUA.

Un alt thriller în care a jucat Johansson, „The Black Dahlia”, în regia lui Brian De Palma, va avea premiera mondiala în deschiderea Festivalului Internațional de Film de la Veneția, pe 30 august.

Mediafax