Scenariu de Oscar cu Ibrahim Salou!

De: Mirel Mircea / 21.02.2008, 10:16
Scenariu de Oscar cu Ibrahim Salou!
Fotbalul romanesc produce pe banda rulanta scenarii de comedie care ar candida cu succes la.... premiile Oscar, ca tot se apropie decernarea acestora

Fotbalul romanesc produce pe banda rulanta scenarii de comedie care ar candida cu succes la…. premiile Oscar, ca tot se apropie decernarea acestora!

Anuntat cu surle si trambite de catre sefii din Giulesti, transferul atacantului ghanez Ibrahim Salou, de la FC Bruges, a luat o turnura neasteptata.

Atacantul ghanez a aterizat, ieri, pe Aeroportul Henri Coanda, dornic sa semneze contracul cu Rapid.

"Stiu ca Rapid e o echipa mai buna si are un antrenor bun cu care am vorbit, asa ca am un sentiment bun. Am discutat de mai multe ori cu antrenorul, dar nu am ajuns la o intelegere in ultimele saptamani. Dar ieri (n.r. – marti) am vorbit si am decis sa vin si sa vad cum se va termina. In mod sigur Rednic e cel care m-a convins sa vin aici. Pe el il stiu. Visul ca jucator este sa joci in Liga Campionilor, de aceea sunt aici. E posibil, daca nu era, nu veneam", a spus Salou.

Insa, dupa aproximativ trei ore, directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a anuntat ca transferul lui Salou a cazut din cauza "pretentiilor exagerate" ale acestuia.

"A cazut transferul lui Salou. El a venit azi la Bucuresti, am discutat, dar nu ne-am inteles. A picat din cauza pretentiilor exagerate ale lui. Cazusem de acord cu imprumutul pana in vara, dar daca ne foloseam de optiunea de cumparare definitiva pentru urmatorii doi ani, cerea un salariu foarte, foarte mare. In plus, a cerut si un bonus suplimentar in luna iunie. Asa ca totul a cazut", a spus Zotta.

El a continuat spunand ca in locul lui Salou va fi adus atacantul portughez al formatiei Uniao Leiria, Joao Paulo.

"Acum am ajuns la o intelegere cu cei de la Leiria si o sa il luam pe Joao Paulo. Acum schimbam faxurile cu cei din Portugalia", a mai spus oficialul giulestean.

Urmeaza un nou scenariu?

Vezi un reportaj cu Ibrahim Salou!