Scene fierbinţi în Arestat la domiciliu

Apropo.ro / 30.06.2008, 00:00
Scene fierbinţi în Arestat la domiciliu
Din 7 iulie, serialul revine cu un nou sezon la PRO TV, în fiecare seară, de luni pînă joi. Ela Prodan şi Haralambie Gromoşteanu, cunoscuţi telespectatorilor din ”Anticamera”, se alătură distribuţiei serialului.

Frumoasa Ela o interpretează pe Emanuela, o văduvă tînără şi extrem de sexy. Ea apelează la toate trucurile feminine pentru a-l păcăli pe Gigi, fiul ei vitreg, căruia vrea să-i ia casa primită moştenire de la răposatul lui tată. Emanuela nu se dă înapoi de la nimic pentru a-şi atinge scopul şi, nu de puţine ori, telespectatorii vor vedea cum se dezgoleşte pentru a-l înnebuni, pur şi simplu, pe bietul Gigi.

Nici vizavi de casa celor doi situaţia nu e tocmai roz. Soţia lui Costică a adus pe lume nu unul, ci doi bebeluşi! Gemenii Andreea şi Marin, noii locatari ai casei Dumitru, sînt nişte îngeraşi care nu contenesc cu plînsetele şi ţipetele, spre disperarea tatălui lor. Ca şi cum nu ar fi de ajuns, pe capul lui Costică aterizează şi soacra sa, Paraschieva (Rodica Popescu Bitănescu), care vine să aibă grijă de cei doi bebeluşi.

Situaţia devine extrem de picantă şi în tabăra adolescenţilor. Cei doi îndrăgostiţi tocilari, Luca şi Martina, hotărăsc să scape de virginitate…