Scenele interzise minorilor pe care fanii le aşteaptă! Ce s-a întâmplat cu filmul erotic al anului

Apropo.ro / 15.01.2015, 09:30

Scenele interzise minorilor pe care fanii le aşteaptă! Ce s-a întâmplat cu filmul erotic al anului
Peste o lună, de ZIua Îndrăgostiţilor, fanii se pot duce la cinema pentru a vedea mult aşteptatul film Fifty Shades of Grey, bazat pe celebra trilogie erotică, semnată de E.L. James.


 
Noul trailer se concentrează mai mult pe relaţia romantică dintre milionarul Christian Grey şi tânăra studentă Anastasia Steele. În primele trailere, fanii au avut ocazia să vadă un scurt preview la cele mai fierbinţi scene din film, aşteptate de milioane de fane.

Între timp, filmul a primit şi ratingul de R (Restrictionat minorilor) din partea MPAA, din cauza continuţului sexual puternic, întrucât povestea dintre cei doi implică şi câteva scene de sado-masochism. Acest rating înseamnă că tinerii sub 17 ani nu au voie sî vizioneze filmul decât cu acordul unui adult sau să fie insoţiţi de adult la vizionare. Deja au apărut primele reacţii din partea câtorva organizaţii ce protestează împotriva violenţei sexuale, susţinând că filmul nu face decât să îmbrace sub o formă romantică forme de violenţă sexuală şi sado-masochism ce defaimează imaginea femeii.

 Fifty Shades of Grey este adaptarea romanului erotic devenit best-seller. Filmul urmăreşte viaţa Anastasiei Steele (Dakota Johnson), o tânără studentă virgină, care se îndrăgosteşte de un playboy miliardar, Christian Grey (Jamie Dornan). Cei doi încep o relaţie neconvenţională, bazată pe sex şi semnează un contract care le va schimba complet viaţa.