Schelete de extratereștri descoperite într-un cimitir din Mexic

Apropo.ro / 20.12.2012, 13:15
Schelete de extratereștri descoperite într-un cimitir din Mexic
Arheologii din Mexic au scos la lumina zilei schelete de extratereștrii, despre care se crede că ar avea o vechime de peste 1.000 de ani.

Într-un cimitir din orașul Onavas din Mexic, arheologii au descoperit 25 de schelete, 13 dintre ele având capetele alungite ce aduceau imaginea unui extraterestru. Cadavrele dezgropate au o vechime de peste 1.000 de ani.

Unele dintre schetele au fost găsite „împodobite” cu ornamente, coliere, inele, brățări, cercei de nas etc.

Uimitor este faptul că din cele 25 de schelete, doar unul este de sex feminin. Deformarea craniilor cadavrelor dezgropate, semnul care te face să crezi că este vorba despre o civilizație extraterestră, este, de fapt, una dintre tradițiile oamenilor bogați din acele vremuri.

deformare capete

Exemplu de cum se deformau capetele

Deformarea craniului în cultura mesoamericană a fost folosită pentru a diferenția un grup social de un altul„, spune unul dintre arheologi. Această practică era și una dintre cauzele morții timpurii, pentru că era una foarte riscantă.

De asemenea, cinci schelete din cele 25 găsite prezintă și mutilări dentare. „Această descoperire ne arată un mix de tradiții ale acelor vremuri„, mai adaugă specialiștii.

Arheologii mai doresc să afle și de ce unii purtau podoabe, iar alții nu, și de ce a fost o singură femeie în grupul lor de 25.

Cum această descoperire a fost făcută înainte de Apocalipsa din 21 decembrie 2012, cei care cred că va veni acum sfărșitul lumii cred că este un semn.